17 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
554 Views

Αυτοι ειναι οι καρεκλοκενταυροι, που ανεβηκαν με δολο και ΨΕΜΑΤΑ στην εξουσια και εχουν σκοπο να αφανισουν ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΑ!

Τα ζωα μας τα εχουμε ΙΣΟΤΙΜΑ μελη στην οικογενεια μας. ΕΛΕΟΣ πια! Κοιμουνται και σκαρφιζονται πως θα μας ξετιναξουν!

Όλα γίνονται για να μας χώνουν αέρα πρόστιμα, τα οποία πλέον ότι είδους και να είναι, πηγαίνουν αυτεπαγγελτα στην εφορία, το οποίο συνεπάγεται ότι μια ζωή θα είμαστε χρεωμένοι στην εφορία και το κράτος να θησαυριζει εις βάρος αθώων και φτωχών πολιτών.
Οσο δεν πληρώνεις την εφορία, ή δεν διακανονιζεις, σου βάζουν και χέρι με το έτσι θέλω στο πενιχρό μισθό σου, σύνταξη, οικονομίες, ότι και να έχεις.
Μιλάμε για αδίστακτους καιροσκοπους.
Στόχος τους είναι η πλήρης οικονομική τρομοκρατία, για να μη μπορούμε να πάρουμε ανάσα και να σερνομαστε σαν ζόμπι, χωρίς να έχουμε καθόλου ενέργεια, ούτως ώστε να μην έχουμε δυνάμεις να αντιδράσουμε.

Οταν ένας δήμαρχος απαντάει στον Υπουργό με αυτό το ύφος, για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως αυτό των αδέσποτων ζώων, αντιλαμβάνεστε πως συμπεριφέρεται σε απλούς πολίτες που παλεύουν για τα δικαιώματα των ζώων.

Και αυτό δεν είναι ένα τυχαίο περιστατικό, αλλά η κορυφή του παγόβουνου. Σε όλη την χώρα, οι περισσότεροι δήμαρχοι αντιμετωπίζουν τους φιλόζωους και την διαχείριση των αδέσποτων με αυτών τον τρόπο και με αυτό το ύφος.

Στις 22/6/2017 στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου με θέμα «Προστασία των αδέσποτων ζώων– Νομοθετικές παρεμβάσεις – Πλαίσιο»

Είπατε : ΄΄ Οταν ένας νόμος δεν εφαρμόζεται σε ποσοστό 90%, τότε αυτό δεν χρειάζεται συζήτηση, αυτός είναι ένας αποτυχημένος νόμος.΄΄

ΟΧΙ. Οταν ένας νόμος δεν εφαρμόζεται, αυτός ο νόμος δεν είναι αποτυχημένος, αποτυχημένοι είναι αυτοί που είχαν την ευθύνη εφαρμογής του νόμου και δεν έκαναν απολύτως τίποτα, δηλαδή το Υπουργείο σας, εσείς ο ίδιος.

Ένας νόμος θεωρείται αποτυχημένος όταν εφαρμόζεται και δεν αποδίδει.

Το 90 % των δημάρχων δεν εφαρμόζει των νόμο και εσείς δεν κάνετε τίποτα γι΄ αυτό.

Ότι ωραίο και να αναφέρει μέσα ο νόμος, αν αυτό το ωραίο η κοινωνία αδιαφορεί και δεν το υλοποιεί, τότε αυτό σημαίνει ότι είσαστε εκτός θεσμικού πλαισίου.

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2229923023701193

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!