22 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 3 λεπτά
582 Views

Εδω και χρονια οι δημοι του Νεου Ηρακλειου και των αλλων ομορων περιοχων δεν κανουν αλλη δουλεια απο το να ασυλοποιουν ζωα. Και τωρα εν’ οψη δημοτικων εκλογων και πιθανοτατα κονδυλιων, προσπαθουν να πεισουν τον κοσμο οτι αυτο που θα φτιαξουν θα ειναι κατι το διαφορετικο.

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΣΥΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ.

Και ποια αδεσποτα ζωα? Εδω και χρονια εχουν μεινει ελαχιστα, λογω πρωτερων ενεργειων τους να τα στελνουν σε ασυλα νταχαου της ντροπης. Και οταν επανηλειμμενες φορες ζητηθηκε ενημερωση για το τι απεγιναν αυτα τα ζωα, μουγκα στη στρουγκα. ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΗΡΑΜΕ.

Ερωτηση: Τα ζωοφιλικα σωματεια των περιοχων αυτων τι κανουν? Συμφωνουν με τους δημους? Γιατι δεν ειδαμε κανενα να βγει να γραψει την αντιρρηση του, η οτιδηποτε αλλο.

Επισης ειναι υποχρεωση των μεγαλοφορεων να εξεταζουν σοβαρα τετοια θεματα, γιατι ειναι γνωστες οι ενεργειες που γινονται μεσα στα ασυλα της ντροπης, με προσφατο παραδειγμα το κυνοκομειο-κολαστηριο της Φλωρινας.

Στην αρχη ολα ξεκινουν ομορφα, για το καλο των ζωων παντα και στην πορεια στραβωνουν ανεπανορθωτα.

Αληθεια με εκεινο το ασυλο του Βολου που λεγαμε, τι γινεται??? Ενδιαφερθηκε κανεις ποτε??? Και αντι αυτο το προβλημα να παιρνει τελος, θα συνεχισει να επεκτεινεται και σε αλλες περιοχες.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. Εκατο χρονια πισω, αντι ενα χρονο μπροστα. Εδω και χρονια οι δημοι εχουν παρει ενα σωρο χρηματα για τα αδεσποτα ζωα της περιοχης τους και ποτε δεν εγινε κατι επι της ουσιας, πραγμα που εχουμε καταγγειλει εκατονταδες φορες.

Και ξαφνικα σκαει το παραμυθι ενος … “ονειροτοπου”… για τα ζωα, το οποιο παντα εξελισσεται σε εφιαλτη. Ονειρα θερινης νυκτος και εκει που σταματαει η λογικη, αρχιζει η πολιτικη των δημων και γενικοτερα των αρχων για τα αδεσποτα ζωα…

Τι μετρα μπορουν να ληφθουν απο τους μεγαλοφορεις γι’ αυτα τα θεματα που θα αρχισουν να ξεσπουν σε διαφορους δημους ξανα απο την αρχη?

Αν συνεχισετε να μην φροντιζετε γι’ αυτα τα φλεγοντα ζητηματα, θα ειναι σαν να συνεννειτε με αυτες τις καταστασεις. Εκτος αν αυτο θελετε, οποτε το θεμα αλλαζει και απο θεμα γινεται αναθεμα.-

ΦΩΤΟ:
Κυνοκομείο Δράμας. 100δες σκελετωμένα κουτάβια σε απαράδεκτες συνθήκες – Σκληρές εικόνες!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/745486462144864

Διαδημοτικό κυνοκομείο 20 στρεμμάτων στην Αττική

Ο Δήμος Νέου Ηρακλείου, ψήφισε υπέρ της συνεργασίας για δημιουργία διαδημοτικού κυνοκομείου με τους Δήμους, Νέας Ιωνίας, Λυκόβρυσης, Πεύκης και Μεταμόρφωσης, για περίθαλψη και “διαμονή” αδέσποτων ζώων που ζουν στα όρια των δήμων τους.

Στις 22/10/13 ο Δήμος Ηρακλείου ανάρτησε την σχετική απόφαση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ σύμφωνα με την οποία έχει ήδη αποσταλεί σχετικό ερώτημα προς το δασαρχείο Πεντέλης για την εύρεση χώρου περίπου 20 στερεμάτων για την δημιουργία του κυνοκομείου.

Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την απόφαση και το μόνο που μένει είναι η υλοποίηση.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Δεν πρόκειται να πούμε μπράβο σε κανέναν από τους ανωτέρω Δήμους, γιατί μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί το νόημα του Νόμου που είναι το τρίπτυχο “Στείρωση, Περίθαλψη, Επανένταξη” και άρα ένας τόσο μεγάλος χώρος δεν είναι απαραίτητος. Ποιος είναι ο σκοπός δημιουργίας ενός τόσο μεγάλου ασύλου “διαμονής” αδέσποτων ζώων όπως αυτό περιγράφεται στην απόφαση?

Ολόκληρη την απόφαση μπορείτε να διαβάσετε εδώ

http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B1%CE%9F%CE%A9%CE%A13-%CE%9D1%CE%96

ΦΩΤΟ: ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ-ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΝ ‘ΕΤΗ 2013

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/744868122206698

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!