3 Δεκεμβρίου, 2021
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
87 Views

Σε μια εποχή παγκοσμίου ψεύδους, τo να λες την αλήθεια είναι μια πράξη επαναστατική.
George Orwell

Όχι μόνο την πρωταπριλιά, αλλά και όλες τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου, έχουμε τη δύναμη να πούμε κατάμουτρα την Αλήθεια.

Δεν είμαστε ούτε κουμπωμενοι, ούτε φοβισμένοι η ανεκτικοί, συνεσταλμένοι η υποταγμένοι και αδύναμοι να αποκαλύψουμε το Ψέμα.

Είμαστε Ελεύθεροι να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας, ξεμπροστιαζοντας τους ψευτες του πολιτικού και ζωα-φιλικου χώρου.

Επαγγελματιες ψεύτες πολιτικοι και “φιλόζωοι” προσέχετε, γιατί ξέρουμε πότε λέτε αλήθεια και ποτέ ψέματα. Πότε είστε ασυνεπείς και αφερεγγυοι.

Με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, μας χορτασατε με παραμύθια τόσα χρόνια και καταφέρατε να ζείτε σε βάρος των συνανθρώπων μας, όπως και των ζώων.

Έχετε απίστευτο θράσος να μας πουλάτε ψεύτικες ελπίδες και να μας προδιδετε μέσω οργουελικων νομων εκτρωματων.

Όχι ότι περιμένουμε την πρωταπριλιά για να δούμε τα ψέματα. Σας καταλαβαίνουμε όλο τον χρόνο… Και το καλό είναι όταν λέτε ψέματα, ξεχνάτε αυτά που έχετε πει και μετά λέτε άλλα των άλλων και τσουπ σας τσακωσαν!!!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error3
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!