27 Ιουλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
870 Views

Αυτή είναι η κατάντια και η συμπεριφορά των βολεμενων κομματοσκυλων της ελληνικής κοινωνιας, όταν συνάνθρωποι και ζώα των πλημμυρισμενων περιοχών της Θεσσαλίας δεν έχουν ένα πιάτο φαγητό και νερό για να ζήσουν.

Αντί να τους προσφέρουν την οποιαδήποτε βοήθεια, πάνε και παίρνουν τις ελάχιστες μερίδες που δίνουν οι δημιοι για την πάρτη τους, για να σώσουν μονο το δικό τους τομάρι.

Το χειρότερο είναι να είσαι υποχείριο του ιατρικού “πρωτοκόλλου” και να πάρεις “πτυχία” για να δολοφονείς ανθρώπους και ζώα …

Αυτή είναι η πικρή αλήθεια και τα υπόλοιπα είναι για να κοροιδευόμαστε μεταξύ μας…

“Όλοι εσείς οι “εδώ πεινάνε άνθρωποι”, που μας τα πριζετε κάθε φορά που θα μιλήσουμε για τον πόνο των ζώων, όχι ότι δεν μπορούσαμε και πριν να σας αποδείξουμε, πως απλά θέλετε να δικαιολογήσετε τη σαπίλα που σας διακατέχει, αλλά τώρα ήρθε και έδεσε…

Τη στιγμή που πεινάνε όντως άνθρωποι μέσα στα λασπωμένα σπίτια τους, (που τόσο πολύ τους αγαπάτε), όχι απλα δεν τους μαγειρεύετε φαγητό, αλλά πάτε και παίρνετε και τις ελάχιστες μερίδες που δίνει ο δήμος, επειδή απλά τις δικαιουστε.

Ενώ θα μπορούσατε να αφήσετε αυτους τους ανθρώπους που τοοοσο σας νοιάζουν, να φάνε 2-3 μερίδες φαγητό.

Προσωπικά δεν μου κάνει εντύπωση.

Γιατί όπως είπα, η “ανθρωπιά σας”, απλά δικαιολογεί το μίσος σας προς τα ζώα και ουτε μια σχέση έχει με ενσυναίσθηση”…

Γιώργος Τυμπας

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!