14 Μαΐου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
978 Views

Ακόμα πιστεύετε ότι όλα βαινουν καλά σε ολους τους δημιους της χωρας;;;

Μπορεί ο σκυλακος στη φωτογραφία να νιώθει χαρούμενος ανάμεσα στα νιάτα που κάνουν μαζί παρέλαση, αλλά τα τετραποδα αδέρφια του αποδεκατιζονται πανελλαδικα κάθε χρόνο, πριν τις εθνικές επετείους, από παρακρατικα, ναζιστικά διποδα των ταγματων εξολοθρευσης τους.

Μην σας παραπλανουν οι εικόνες των “ευτυχισμενων” αδέσποτων που οι δημ(ι)οι χρησιμοποιούν ως βιτρίνα για να κάνουν παρέλαση όταν μαζικά τα εξολοθρευουν.

Σε ένα πλανήτη που οι άνθρωποι παλεύουν για τα δικαιώματα τους, οποια αυτά νομίζει ο καθένας, αυτόματα στερούμε από κάθε ζώο την ελευθερία του να ζει όμορφα, με αγάπη, σεβασμό και προπάντων εκεί που το καθένα επέλεξε να ανήκει.

Έχουμε το δικαίωμα να τα φυλακιζουμε, να τα ευθανατωνουμε, να τα φολιαζουμε, να τα κακοποιούμε και να τα αφήνουμε και αδέσποτα, γιατί είτε τα πετούν οι ίδιοι οι δημ(ι)οι εξω απο τα κολαστηρια τους, γιατι υποτειθεται δεν μπορούν να τα συντηρησουν και επιλέγουν ποια θα κρατησουν και ποια θα εγκαταλειψουν στα βουνα, στα λαγκάδια και στους δρομους, ειτε απλά τα βαρεθηκε καποιος ασυνειδητος ιδιοκτητης-κηδεμονας .

Επιτέλους, ας καταλάβουμε ότι τα μόνα ζώα που κακώς έχουν δικαιώματα είναι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Γιατί όχι μονο απλά δεν εκτιμουν τίποτα, αλλά είναι το χειρότερο και πιο καταστροφικό ον επάνω στον πλανήτη.

Φώτο: Παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!