28 Απριλίου, 2024

Άνθρωπος είσαι: Οταν ταΐζεις ένα αδέσποτο μέσα στη βροχή, οταν του παρεχεις φαγητο και προστασια σε δυσκολες καιρικες συνθηκες!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
2.272 Views

Θυμησου… Θυμησου… Στρίβαμε μετά το μεγάλο δέντρο δεξιά και όλο ευθεία μπροστά μύριζε ΣΠΙΤΙ… Το σπίτι μου… Να ‘ναι αυτό? Όχι… Εκείνο ίσως? Ούτε… Λίγο ακόμα… Λίγο πιο πέρα… Ούτε από ‘δω… Τίποτα… Σπίτια παντού… Κάγκελα.. Αυλές δεξιά κι αριστερά… Μα πουθενά το δικό μου σπίτι, η δική μου αυλή, η δική μου οικογένεια… Τίποτα δεν θυμίζει τη γειτονιά μου… Μα από που να πάω? Κουράστηκα… Άρχισε βροχή… Δεν μπορώ να δω καλά με το νερό να κυλάει στα μάτια μου… Κρυώνω… Θα ξαπλώσω… Πεινάω πολύ και περπάτησα τόσο σήμερα… Θα συνεχίσω μόλις σταματήσει να βρέχει… Θα βρω το δρόμο για το σπίτι μου…

ΕΚΚΛΗΣΗ
Η χωρα μας ζει προτογνωρα και πολυ έντονα καιρικά φαινόμενα… Η σφοδρή κακοκαιρία εχει πλήξει πολίτες και ζώα κατ’ επαναληψη…

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ όσους απο εσας έχετε τη δυνατότητα να βοηθήσετε με πρόχειρα καταλύματα τα αδέσποτα της γειτονιάς σας, δώστε τους τροφη, ανοίξτε τις αυλές σας και παραχωρήστε μια στεγνή γωνιά να προστατευτούν απο τις επικειμενες θεομηνίες!!!

Τα αδεσποτάκια μας έχουν όλους ανάγκη!!! ΒΟΗΘΗΣΤΕ-ΣΩΣΤΕ ένα αδέσποτο!!!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!