30 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
1.620 Views

Γνωρίζετε ότι δημιοι και παρατρεχαμενοι των ΜΚΟ, με τη συμμετοχή ακομα και αντιδημαρχων, περισυλλεγουν παρανομα και πετούν τα αδέσποτα στα βουνά και τις χωματερές των γύρω περιοχών, φορτωνοντας τα σε κοντεινερ, η τα στέλνουν με pet trafficking αφού τα διαλέξουν σε καταφύγια του εξωτερικού, που από εκεί και μετά χάνονται τα ίχνη τους, διαπραττοντας κακουργηματικες πράξεις και οι ιδιοι έχουν το θράσος να κουνιούνται, νομίζοντας ότι βρίσκονται σε θέση ισχύος;;;

Γνωρίζετε ότι στις χωματερές των δημων γίνεται pet trafficking;;;

Που πάνε αυτά τα ζώα άραγε;;;

Ανταλλάγματα, τροφές και όχι μόνο από ξένα τραστ.

Όσοι κάτοικοι των περιοχων έχουν καταγγείλει στον εισαγγελέα αυτού του είδους τα εγκλήματα, χλωμό το βλέπουμε να δικαιωθούν και μαζί με αυτους πάρα πολλά αδεσποτακια που έχουν χάσει τη ζωή τους με άδικο τρόπο.

Για το συγκεκριμένο θέμα έχει γίνει ΕΠΑΝΗΛΛΕΙΜΕΝΑ
προσφυγή στη Χάγη από Έλληνες και ξένους ακτιβιστές και έχουν αναφερθεί με όλες τις λεπτομέρειες ποιοι δήμοι- δήμιοι και ΜΚΟ έχουν συμμετοχή στην γενοκτονία τους με οποιοδήποτε φτηνό και απανθρωπο τρόπο.

Εάν και από εκεί δεν υπάρξει πράσινο φως, τότε θα πρέπει να περάσουμε σε πιο σκληρά μέτρα αντιμετώπισης της ολης κατάστασης και ο καθένας ας αναλάβει την ευθύνη των πράξεων του.

Είναι πλέον ολοφάνερο οτι η ναζιστική Ε.Ε. καλύπτει τα εγκλήματα του παρακρατικου μηχανισμού της χώρας μας ως ηθική αυτουργός του ολοκαυτώματος των αστεγων ζώων.

Όλα αυτά με τις ευλογίες των “νομων” του 1934, που οι ίδιοι οι Ναζί έχουν υπαγορευσει ως πλασιέ σχετικών τραστ σε όλες τις ψηφοθηρικες κυβερνήσεις.

Ουτε στη Ρουμανία, ούτε στην Ελλάδα της ρουμανοποιησης το έγκλημα σταμάτησε.

Θανατώνονται, στοιβαζονται και εξαφανιζονται χιλιάδες ζώα με άγνωστη τύχη και χωρίς καμία ιχνηλασιμοτητα.

Ποτε θα ξεσηκωθεί η (εναπομείνασα) ευαίσθητη παγκόσμια κοινή γνώμη, ώστε να σταματήσουν οι δολοφονίες και το pet trafficking αθωων πλασματων;;;

Από όλο αυτό το απαίσιο ολοκαύτωμα της Ελλάδας και της Ρουμανίας, επιβεβαιώθηκε η εντύπωση που είχαμε ανέκαθεν, ότι τέτοια εγκλήματα, που στρέφονται μαζικά κατά ζώων και φιλόζωων, συνήθως τα συναντούμε σε χώρες με έντονη παρουσία του ναζισμού.

Συχνά δε, η ηγεσία αυτών των χωρών μένει αδρανής, παρακολουθώντας απλώς το έγκλημα.

Κάποιες φορές μάλιστα το ευλογεί!

Η ανθρωπότητα δεν έχει ακόμα απεγκλωβιστεί από τον μεσαίωνα.

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Όσο υπάρχει ο ναζισμος, που διαπαιδαγωγει λαούς, με βασικό στοιχείο το μίσος απέναντι στους λιγότερο ισχυρούς, στους διαφορετικούς ενός κατώτερου Θεού, η ανθρωπότητα και τα ζώα της, θα συνεχίζουν να κανιβαλίζονται.

Κάποτε, πρέπει να απεγκλωβιστούμε από τα δεσμά της ηλιθιότητας.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!