28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
662 Views

Ενώ υποτίθεται πριν από χρόνια και μετά από μαζικές αντιδράσεις είχαν σταματήσει την γενοκτονία πληθυσμών αλόγων, δια πυροβολισμου από τον αέρα με ελικόπτερα, από εμμισθους, επαγγελματίες κυνηγούς κεφαλών.

Οι κρατικοί φόνοι όπως και η κρατική τρομοκρατία είναι πάντα νόμιμες και αποδεκτες.

Αν σκοτώσεις εσύ, έχει 60.000 πρόστιμο.

Η ζωοφιλία είναι μπίζνα δισεκατομμυρίων.

Σιγά μη σε αφήσουν να τους τη χαλάσεις.

Τα άλογα στο πάρκο τρώνε και πίνουν μόνα τους.

Κανέναν δεν ξοδεύουν.

Τους πιάνουν και χώρο.

Οπότε σκοτώνουν ελεύθερα.

Προφανώς βγάζουν από άλλη μπίζνα πολύ περισσότερα.

Να σκοτώνεις ενα πλάσμα ανυπερασπιστο, είναι ξεκάθαρη Ύβρις.

Αυτό μόνο.

Αυτος ειναι ο ανθρωπος-απανθρωπος…

Νομιζει οτι εχει τον πρωταρχικο ρολο σε ολα και αποφασιζει για ολα, προς οφελος του και μονο και παντα με εναν τρομερο εγωκεντρισμο.

Το απιστευτο ειναι οτι δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται η αισχρη γενοκτονια αλογων στην κατα τα αλλα “πολιτισμενη” Αυστραλια.

“Οι αρχές στην Αυστραλία θα σκοτώσουν 16.000 άγρια άλογα πυροβολώντας τα από ελικόπτερο
Είπαν πως είναι απαραίτητο να μειώσουν τον πληθυσμό τους – Δείτε βίντεο

Οι αρχές στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας αποφάσισαν να καταφύγουν εκ νέου σε μια αμφιλεγόμενη πρακτική προκειμένου να μειώσουν τον πληθυσμό των άγριων αλόγων σε ένα από τα μεγαλύτερα εθνικά πάρκα της χώρας.

Εγκρίθηκε σήμερα (27/10) να πυροβολήσουν για να σκοτώσουν τα άλογα, σημειώνοντας πως είναι μια απαραίτητη κίνηση για την προστασία της άγριας ζωής των ιθαγενών, καθώς αν δεν το κάνουν μέσα στα επόμενα χρόνια θα αυξηθεί κατά πολύ ο αριθμός των αλόγων και οι επιπτώσεις που προκαλούν στο περιβάλλον.

Πιο συγκεκριμένα, υπολογίζεται πως ζουν περί τα 19.000 άγρια άλογα στο Εθνικό Πάρκο Kosciuszko, αριθμός που έχει αυξηθεί κατά ένα τρίτο τα τελευταία δύο χρόνια.

Οι αρχές της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό των «Brumbies», όπως είναι γνωστά στην περιοχή, σε 3.000 μέχρι τα μέσα του 2027.

Το εθνικό πάρκο ήδη παγιδεύει, επανατοποθετεί και πυροβολεί τα άλογα από εδάφους, αλλά η υπουργός Περιβάλλοντος της πολιτείας Πένι Σαρπ δήλωσε ότι αυτό δεν είναι αρκετό.

“Τα απειλούμενα ενδημικά είδη κινδυνεύουν με εξαφάνιση και ολόκληρο το οικοσύστημα απειλείται», δήλωσε η ίδια. «Πρέπει να λάβουμε δράση.

Αυτή δεν ήταν μια εύκολη απόφαση – κανείς δεν θέλει να χρειαστεί να σκοτώσει άγρια άλογα», πρόσθεσε.

Είχε χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν η μέθοδος

Η τακτική με τις εναέριες βολές από ελικόπτερα έγινε πράξη για μια σύντομη περίοδο το 2000, όταν πυροβολήθηκαν περισσότερα από 600 άγρια άλογα σε τρεις ημέρες. Αλλά η έντονη αντίδραση του κοινού οδήγησε στην απαγόρευση της μεθόδου.

Οι πολέμιοι της θανάτωσης λένε ότι τα άλογα αποτελούν μέρος της εθνικής ταυτότητας της Αυστραλίας, μια νοσταλγική υπενθύμιση των ημερών που κτηνοτρόφοι εργάζονταν στα άγρια Snowy Mountains της χώρας.

Τα «Brumbies» πιστεύεται ότι κατάγονται από άλογα που δραπέτευσαν ή εγκαταλείφθηκαν γύρω στις αρχές του 1800.

newsbeast.gr

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!