26 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
729 Views

Βαμμένο με κόκκινη μπογιά για τα μαλλιά ήταν το σκυλάκι που βρέθηκε έξω από το Σχηματάρι, προκαλώντας σοκ στους φιλόζωους και κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στον ANT1, το κουτάβι δεν βρέθηκε εγκαταλελειμμένο όπως έγινε γνωστό αρχικά, αλλά το βρήκαν μαζί με τον ιδιοκτήτη του.

Συγκεκριμένα, η μάρτυρας ανέφερε πως το σκυλάκι βρέθηκε μαζί με έναν αλλοδαπό, ο οποίος ζει στο hotspot της περιοχής.

Οπως αναφέρει η ίδια, ο άνθρωπος που είχε το σκυλάκι ανέφερε πως το κατοικίδιο το αγόρασε ήδη βαμμένο έναντι 150 ευρώ από την Ομόνοια.

Η αυτόπτης μάρτυρα πρόσθεσε επίσης πως το κουτάβι δεν ήταν φοβισμένο και ήταν καλά στην υγεία του, ενώ μυστήριο προκαλεί το γεγονός πως το κουτάβι ήταν προσεκτικά βαμμένο.

Το ζωάκι είναι σε μία κλινική στην Χαλκίδα, ενώ ήδη αναζητά καινούργιο σπίτι.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=640773479641851&id=100011276133437

http://www.iefimerida.gr



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!