29 Μαρτίου, 2024

Βιαιη προσαγωγη νεαρου μέσα από το μετρό γιατί είχε μαζί του σκύλο χωρίς φίμωτρο

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
710 Views

Νέα τεράστια κοσμοϊστορική επιτυχία της ΕΛΑΣ : Σύλληψη “επικίνδυνου κακοποιού” που έκανε το πρωτοφανές “έγκλημα” να έχει μαζί του στο μετρό το σκυλάκι (κουτάβι) του … Τριτοκοσμικές καταστάσεις στις οποίες θα υποφέρουν πάντα οι αδύναμοι. Καμία χρήση, καμία λογική, μόνο βία δωρεάν… 200 χρονια πισω…και λιγα λεμε…

Όλη αυτή η φασαρία έγινε γιατί ο άνθρωπος απλώς δεν φορούσε φίμωτρο στον σκύλο του. Ο σκύλος ούτε ήταν επιθετικός, ούτε πείραξε κανέναν. Τώρα κρατείται στο αυτόφωρο και μάλλον ο σκύλος του θα κατασχεθεί για να πεθάνε στο κολαστήριο που ονομάζουν “ΔΙΚΕΠΑΖ”.

Ο άνθρωπος πήγε σήμερα στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της παρακώλυσης συγκοινωνιών, απείθειας, αντίστασης και άρνησης δακτυλοσκόπησης, το δε κουτάβι, επειδή δεν ήταν τσιπαρισμένο, το πήραν από τους ανθρώπους του με εισαγγελική εντολή.

https://athens.indymedia.org/post/1589967/

https://athens.indymedia.org/post/1589971/

Βιντεο απο τη συλληψη του συντροφου στο συρμο της ομονοιας με τον σκυλο του, απο μηνυμα που λαβαμε

Βιντεο απο τη συλληψη του συντροφου στο συρμο της ομονοιας με τον σκυλο του, απο μηνυμα που λαβαμε

Δημοσιεύτηκε από Ραδιοφράγματα / Radiofragmata στις Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

google_ad_client = “ca-pub-4038249028069126”; google_ad_slot = “6114701659”; google_ad_width = 728; google_ad_height = 90;

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!