22 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.782 Views

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Σχετικά με την πυρκαγιά στην Εύβοια, στην Θηβα κοκ:
Ελευθερώστε όσα ζώα, ότι ζώα μπορείτε. Αν βρείτε άγριο ζώο σε ανάγκη, μεταφέρετέ το στην ANIMA. Τραβήξτε όσες περισσότερες ψυχές μπορείτε μακριά από την κόλαση της φωτιάς! Όσοι είστε κοντά βοηθήστε!!!

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Επειδή η κατάσταση στο μέτωπο της πυρκαγιάς είναι ανεξέλεγκτη και οι πυροσβέστες καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες κάτω από απάνθρωπες συνθήκες, παρακαλείσθε όσοι μπορείτε και είστε κοντά στις περιοχές που καίγονται, να βοηθήσετε με νερό και φαγητό τους άνδρες της πυροσβεστικής, που κοντεύουν να πάθουν αφυδάτωση… Ακομα και γαλα φρέσκο κάνει καλό, για να καθαρίσουν τα πνευμόνια αυτών των Ανθρώπων – Ηρώων.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους την παραπάνω έκκληση, να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βοήθεια…

Καλή δύναμη στα αδερφια μας, τους εθελοντές, που ξεκινουν για να σωσουν πλασματα αβοηθητα…

https://www.facebook.com/549291482148080/photos/a.549999718743923/659860884424472/?type=3&theater

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!