27 Απριλίου, 2024

Ανδρες της πυροσβεστικης εσωσαν σκυλο απο ποταμι στη Ζακυνθο

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
864 Views

Οι πυροσβέστες της Ζακύνθου έκαναν και πάλι το “θαύμα” τους και όπως σε κάθε περίπτωση στην οποία καλούνται να επέμβουν, τα βγάζουν εις πέρας, το ίδιο συνέβη και χθες το πρωί, οπότε και κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μια όχι και τόσο συνηθισμένη περίπτωση.

Μετά από τηλεφώνημα που έλαβαν από κάτοικο της περιοχής πλησίον στο ποτάμι του Αγίου Χαραλάμπους έσπευσαν να σώσουν ένα σκυλάκι που είχε πέσει στο νερό στο ύψος της ξύλινης πεζογέφυρας και προσπαθούσε να κολυμπήσει όντας τραυματισμένο.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο του έσωσαν τη ζωή, επιδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την ευαισθησία σε οτιδήποτε προκύψει. Οι πυροσβέστες, με όλο τον εξοπλισμό τους, αφού τον ηρέμησαν τον έπιασαν με ειδικό τσιμπίδι με τέτοιο τρόπο ώστε να μην του προκληθεί τραυματισμός και τον ανέσυραν στην ξηρά χωρίς να πάθει τον παραμικρό τραυματισμό.

Το βλέμμα του σκύλου ήταν γεμάτο ικανοποίηση που είχε λάβει τέλος αυτή του η περιπέτεια, ενώ οι πυροσβέστες αναζήτησαν τον πιθανό ιδιοκτήτη του. Ωστόσο έως ότου αναζητηθεί από κάποιον, ο σκύλος φιλοξενήθηκε σε κτηνιατρείο της περιοχής.

http://www.imerazante.gr

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!