16 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
441 Views

Ημέρα θλίψης και αφόρητου πόνου για τα αθώα, αδύναμα, ταλαιπωρημενα ελεύθερα τετραποδα πλασματα του δρόμου. Χωρίς ελπίδα, χωρίς ποιότητα ζωής, χωρίς τίποτα.

Τα αδεσποτα φαντασματακια των δρομων δεν εχουν κανενα λόγο να γιορτάζουν. Ούτε οι αγνοί φιλόζωοι που σκυβουν το κεφάλι και παλευουν γι’ αυτά, 365 μερες το χρονο.

Δεν γιορτάζουν τα αδέσποτα. ΠΟΤΕ. Θα γιορτάσουν όταν δεν θα υπάρχει ούτε μισή τρίχα στον δρόμο και θα έχουν υιοθετηθεί όλα από κατάλληλους κηδεμόνες. Σήμερα έχουν μνημόσυνα όπως κάθε μέρα!!!

Η παγκόσμια μέρα αδέσποτων είναι για τα αδεσποτα μια μέρα όπως οι άλλες.

Μέρα που θα παλεψουν με την πείνα τους, με τις κακουχιες τους. Μέρα που θα κουρνιάσουν στην κρυψώνα των αγριόχορτων, γλύφοντας τις πληγές τους, προσπαθώντας να ανακουφίσουν τα πληγωμένα μέλη τους από τους αφορητους πόνους και τα παράσιτα που ξεφυτρώνουν για να φάνε κι αυτά από τις σάρκες τους.

Είναι μια ημέρα σαν όλες τις άλλες που θα φάνε ξύλο… Που θα ακούσουν το “ουστ από δω κοπρόσκυλο”… Που θα διωχτουν, θα κακοποιηθουν, θα κλάψουν από την απογοήτευση και την απόγνωση, μη μπορώντας να βρουν κάποιο μερος να ξεκουρασουν την ζωή τους…

Η παγκόσμια μέρα αδέσποτων είναι μια μέρα που τα αδεσποτα δεν θα νοιώσουν ποτέ τι ακριβώς γιορτάζουν, αφού δεν γιορτάζουν.

Προφανώς όμως, γιορτάζουν τα φιλοζωικά ποστ του φεισμπουκ, τα διάφορα αφιερώματα σε εκπομπές και βασικά γιορτάζουν οι τσέπες επαγγελματιων φιλοζωων των τραστ και των κρατικων ΜΚΟ… Και γιατί να μην γιορτάζουν αλλωστε.

Οχι, δεν γιορτάζουν τα αδεσποτα… Ας μην κοροιδευομαστε.

Αυτή η μέρα είναι η μέρα που κλαίνε οι καρδιές όλων αυτών που άδολα αγαπούν και πονουν για τα αδέσποτα. Που αφιερώνουν χρόνο, κόπο και χρήματα με ιδιωτικη πρωτοβουλια και από το υστέρημα τους, για να ανακουφίσουν όσα μπορούν περισσότερα, ξέροντας ότι δεν μπορούν τα βοηθήσουν όλα… Κι αυτό πονάει απ’ ολα πιο πολύ.

Η ανιδιοτελής προσφορά και αγάπη των ευαίσθητων ανθρώπων, των αγνων και αληθινά φιλοζωων γι΄ αυτα τα μοναδικα πλασματα ειναι για ολες τις μερες του χρονου. Για οσο ζουν και αναπνεουν.

Αυτές οι ευγενικες ψυχές, είναι τιμή μας που ζουν ανάμεσα μας και ειναι ακολουθοι και υποστηρικτες του κινηματος μας.

Ξεκαβαληστε το καλαμι και κατεβειτε απο τον θρονο σας κυριες και κυριοι των κρατικων οργανισμων και ΜΚΟ και να σεβεστε τις αποψεις και τις ενεργειες των ανεξαρτητων ακτιβιστων.

Χωρις εκεινους δεν μπορειτε να λειτουργησετε. Γιατι εκεινοι κανουν ολη τη λαντζα και εσεις απολαμβανετε το προεδριλικι σας και οχι μονο.

Μηπως θα επρεπε να ημασταν και οι ιδιοι προεδροι καποιου κρατικου οργανισμου για να ειχαμε την αναγνωριση και την αποδοχη σας?

Το κινημα εχει ακριβως την ιδια νομικη υποσταση με σας, αλλα οι ακτιβιστες του δεν βουτανε το δαχτυλο στο μελι.

Ετσι για να καταλαβαινουν μερικοι μερικοι που λειτουργουν πιο φασιστικα και απο τους φασιστες.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!