19 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
145 Views

Μια από τις πόλεις που συμβαίνουν δράματα και αίσχη σε βάρος αδέσποτων ζώων, είναι η Δράμα.

Τα κυνοκομεια είναι ασφυκτικα γεμάτα και πολλές ψυχές εγκαταλειπονται στις “ονειρουπολεις” των δημ(ι)ων, για να καταλήξουν φυλακισμένες στα παγωμένα κλουβιά τους.

Γίνεται έκκληση σε όλους τους φιλοζωους πολιτες, να φιλοξενήσουν, ακόμα και να υιοθετησουν έστω και ένα Αδεσποτακι, για να το απελευθερωσουν από τον εγκλεισμό και πιθανότατα να το σώσουν από την ευθανασία, μιας και ο αντισυνταγματικος, οργουελικος νόμος αυτό ορίζει και επιβάλλει.

“Τα ξερά φύλλα γίνονται στρώμα.

Το πόδι κουτσαίνει, αυτά φέρνει ο δρόμος…

Αδιαφορεί τελειως για τις κροκέτες που τρέχω σαν τρελή να φέρω.

Δεν πεινάει, κανένα αδέσποτο δεν πεινάει μεσα στην πόλη, πονάει η ψυχούλα του απο την μοναξιά.

Η εικόνα του έσβησε τα φωτάκια, την γιορτή, την μουσική…

Πιο κάτω το επόμενο και παρακάτω ακόμη ένα…Αναλώσιμα, ανανεωνονται καθε λιγους μήνες αφου μαγικά εξαφανιζονται τα προηγούμενα.

Οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου βιώνουν προδοσία, οι νόμοι στην χώρα μας μόνο για τα χαρτιά, ο πολιτισμός κάνει βήματα προς τα πίσω”.

Via Poly Ioannidou

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!