9 Μαΐου, 2024

Ανωνυμες καταγγελιες για το ποιοι μπορει να ριχνουν φολες και ποιοι μπορει να ειναι οι υπαιτιοι των μαζικων δηλητηριασεων σε ολη την ελληνικη επικρατεια…

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
932 Views

Εδω και πολυ καιρο και ειδικα το τελευταιο χρονικο διαστημα που το φαινομενο της φολας οσο παει και αυξανεται σε ενταση με θυματα τα αδεσποτα της χωρας μας και την μαζικη εξοντωση τους, αλλα και σε μεμονωμενες περιπτωσεις και δεσποζομενων ζωων, δεχθηκαμε ανωνυμες καταγγελιες για το ποιοι μπορει να ειναι οι υπαιτιοι και να κρυβονται επιμελως πισω απο την ολη ιστορια.

Καποιοι ισχυριζονται οτι οι εγκληματικες αυτες πραξεις γινονται απο υπαλληλους των υπηρεσιων των δημων, οι οποιοι πληρωνονται για να κανουν τη βρωμοδουλεια, περνωντας με τις σκουπιδιαρες τα ξημερωματα, γνωριζοντας που βρισκονται τα αδεσποτα και σε ποιες περιοχες, ριχνοντας τους φολες, οι οποιες εχουν σχεδον αμεση δραση και σε πολυ λιγα λεπτα αφου τα ζωα πεθαινουν, τα ριχνουν κατευθειαν μεσα στα απορριματοφορα, χωρις να αφηνουν κανενα ιχνος.

Καποιοι αλλοι παλι ισχυριζονται οτι τις φολες τις ριχνουν “φιλοζωοι”, ακομα και φιλοζωικες με υποπτο ρολο που υφιστανται για βρωμικους σκοπους και πληρωνονται για να κανουν τις εγκληματικες αυτες πραξεις. Το ιδιο ισχυει και για καποιες αλλες αρχες. Σε ολες τις περιπτωσεις αποτελουν τους πολυ προθυμους εσωθεν που εκτελουν εντολες απο τους εξωθεν, οι οποιες δινονται κεκλεισμενων καποιων θυρων, συμφωνα παντα με αυτα που κατηγγειλαν ανωνυμα και οχι επωνυμα.

Οποιοι διαθετουν αδιασειστα στοιχεια και δεν κρυβονται πισω απο την ανωνυμια τους, να βγουν επωνυμα και να τα παρουσιασουν… Εδω και τωρα… Το καλυτερο που εχουν να κανουν ειναι να τα καταθεσουν στον εισαγγελεα και να καταγγειλουν τους φερομενους ως φολιαστες, συμφωνα παντα με τους ισχυρισμους τους.

Σαν ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ οφειλουμε να ενημερωσουμε τους φιλοζωους της σελιδας μας και να επικηρυξουμε για πολλοστη φορα τους δολοφονους των ζωων που επεσαν θυματα φολας και κακοποιησης.

Καταζητουνται οσοι εδωσαν εντολη γι’ αυτο το αποτροπαιο εγκλημα. Καταζητουνται οσοι θελουν την μαζικη εξολοθρευση ζωων. Καταζητειται ο ανυπαρκτος κρατικος μηχανισμος. Αλλα που να τον βρεις, την στιγμη που δεν υφισταται. Αμοιβη: Ηθικη ικανοποιηση δικη μας στην μνημη των αδικοχαμενων ζωων. Τροπος ξεμπερδεματος των καταζητουντων: Φολα σε οσους ριχνουν φολα, οτιδηποτε κι αν σημαινει αυτο.-

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/1429059317120905/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!