29 Μαρτίου, 2024

Απειλουνται με πειθαρχικες διωξεις οσοι εργαζομενοι ταιζουν αδεσποτα στο νοσοκομειο του Ριου στην Πατρα

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
812 Views

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν στους εργαζόμενους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου, οι απειλές περί πειθαρχικών διώξεων.

Ο διοικητής του νοσοκομείου με έγγραφο που απέστειλε προς όλους τους εργαζομένους τούς εφιστά την προσοχή ώστε να μην ταΐζουν τα αδέσποτα σκυλιά που συγκεντρώνονται στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου.

Μάλιστα στο ίδιο έγγραφο επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι όποιος υπάλληλος εντοπιστεί από το αρμόδιο προσωπικό ή τις κάμερες να δίνει τροφή στα σκυλιά εντός του αύλιου χώρου θα ξεκινούν αυτόματα οι πειθαρχικές διαδικασίες (σημείωση Α&Σ: στο ίδιο έγγραφο πάντως εμμέσως παροτρύνονται οι υπάλληλοι να φροντίζουν τα αδέσποτα έξω από τον χώρο του νοσοκομείου).

Δυστυχώς το φαινόμενο της εγκατάλειψης των ζώων τα τελευταία χρόνια και εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, έχει πάρει αυξητικές διαστάσεις καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι οι ασυνείδητοι ιδιοκτήτες ζώων που δεν διστάζουν να τα εγκαταλείψουν.

Πάντως το πρόβλημα με τον μεγάλο αριθμό αδέσποτων που περιφέρονται άρρωστα και αφρόντιστα έξω από το νοσοκομείο έχει κινητοποιήσει τις φιλοζωικές οργανώσεις ενώ για να μην εισέρχονται στους χώρους του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ελήφθησαν μέτρα περίφραξης και φύλαξης του χώρου.

http://www.healthreport.gr

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!