29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
813 Views

Ο σεβασμος στα ζωα ειναι πολιτισμος!

Αν θελουμε να λεγομαστε Ανθρωποι, αγαπαμε ολα τα πλασματα της χωρας μας και ολου του κοσμου!

Γινε συμμαχος στον αγωνα μας για την διασωση καθε τετραποδης ψυχης που χρηζει βοηθειας!

Ευχαριστουμε ολους εσας που ειστε διπλα μας! Μας δινετε την δυνατοτητα να συνεχισουμε την προσπαθεια μας και να βαλουμε ενα θετικο λιθαρακι στον τομεα της ευαισθητοποιησης οσον αφορα τις κακοποιησεις ολων των ζωων ανεξαιρετως, οπως και στη διασωση τους με ακτιβιστικες ενεργειες, με οσες δυναμεις και τροπους διαθετουμε!

Ειδικά σε όσους συνανθρώπους μας περνούν δύσκολες στιγμές, αλλά και σε όσα ζώα υποφέρουν, στέλνουμε μέσα από την ψυχή μας, περισσότερες και θερμότερες ευχές για ελπίδα και Ανάσταση!

Να εχουμε ολοι Υγεια, Αγαπη, Δυναμη και Αντοχες! Γιατι ο δρομος ειναι πολυ μακρυς μεχρι να δουμε οσα ονειρευομαστε να γινουν πραγματικοτητα σε καθε επιπεδο και τομεα της ζωης μας! Ο στοχος ομως και ο σκοπος μας να παραμεινει αναλλοιωτος!

Να εχουμε διπλα μας αληθινους Ανθρωπους!… Και με υπομονη και επιμονη να μπορεσουμε να ξεπερασουμε ολα τα δυσκολα εμποδια που ζουμε αυτη την δυσκολη εποχη, διποδοι και τετραποδοι!!!

Απλωνουμε το χερι μας σε ολες τις ψυχες που μας εχουν αναγκη!Ο σεβασμος στα ζωα ειναι πολιτισμος!Αν θελουμε να…

Δημοσιεύτηκε από ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ στις Δευτέρα, 29 Απριλίου 2019

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!