24 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.175 Views

Εχουν κι αυτά όπως ολοι εμεις δικαιωμα στη ζωη, δικαιωμα στη περιθαλψη στη σιτιση και στην ευζωια! Εχουν δικαιωματα νομιμα που εμεις οι ανθρωποι τα στερουμε και αδιαφορουμε!

Τα ζωα που δεν κοιτουν παραταξεις, δεν κοιτουν χρωμα, δεν εχουν ρατσισμο! Το μονο που ζητουν είναι αυτά που τους ανηκουν δικαιωματικα, ετσι ώστε οι ανθρωποι που τα προσεχουν να μπορουν να τα κοιτουν στα ματια και εκτος από το χαδι να απλωσουν και το χερι για να προσφερουν οτι μπορει ο καθενας!

Τα τετραποδα δεν ζητουν πολλα! ΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!

Ειναι εκείνα που δεν μπορούν να αμυνθούν στην ισοπεδωτική μανια του ανθρώπου.

Δυστυχως και αυτο το Πασχα δεν ηταν αναίμακτο. Ας σεβαστούμε επιτελους αυτες τις ψυχές κι ας βάλουμε τέλος στη γενοκτονία ολων των αμοιρων ζωντανών, που και συναισθηματα έχουν και ψυχές.

Ας βοηθήσουμε λίγο παραπάνω συνανθρώπους και αδέσποτα ζώα αυτές τις μέρες.

Προσοχή στα πυροτεχνήματα και τις κροτίδες: Τρομοκρατημένοι σκύλοι χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους πηδώντας από μπαλκόνια και ταράτσες. Προστατέψτε τους.

Προσοχή στο φαγητό: Καλύτερα δώστε τους (και στα αδέσποτα) την κανονική τροφή που τρώνε όλες τις άλλες μέρες. Αποφύγετε δια ροπάλου κόκκαλα, σοκολάτες, λίπη.

Τα ζώα είναι σαν τα παιδιά! Οφειλουμε να τα προσέχουμε και να τα αγαπουμε εφ’ όρου ζωής!… Αγάπη μόνο… Σε κάθε καρδιά… Σε κάθε ψυχή…!!!

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2688154874544670/?type=3&theater

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!