28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 3 λεπτά
683 Views

Καλο θα ηταν οι πληροφοριες σχετικα με τις φολες και τις κακοποιησεις να ελεγχονται καλυτερα, γιατι αρκετες φορες τυχαινει να ισχυει, η να μην ισχυει αυτο το πραγμα.

Το πιο σωστο ειναι να γινεται διασταυρωση στοιχειων και μετα οποιαδηποτε ενημερωση και να υπαρχουν οπωσδηποτε αποδεικτικα στοιχεια που αφορουν το περιστατικο, οπως φωτογραφιες, βιντεο, μαρτυριες των κατοικων της περιοχης και επωνυμη καταγγελια, τυχον μηνυση απο κατοικο της περιοχης κατα αγνωστων και ενα σωρο αλλες μαρτυριες που να αποδεικνυουν το περιστατικο, για να ξερουμε τελικα αν καποιο γεγονος ειναι πραγματικο η μουφα.

Εχει αποκαλυφθει πολλες φορες απο φιλοζωους εθελοντες, που τυχαινει καποιοι να ειναι συνεργατες και φιλοι του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ που μας ενημερωνουν ανελλιπως, οτι πολλα απο αυτα τα περιστατικα δεν υφιστανται, γιατι πηγαινουν επι τοπου να ελεγξουν.

… Και αν ισχυουν ολα αυτα, θα πρεπει να μας απασχολει και το θεμα των φωτογραφιων που κατα καιρους κυκλοφορουν, γιατι μπορει να υφιστανται ηλεκτρονικη επεξεργασια που ειναι γνωστο οτι μπορει να γινει, επομενως γιατι να μην ισχυει κατι τετοιο?…

… Και αν ολα αυτα ειναι στα χερια καποιων, οπως στα δικα μας, μη νομιζετε οτι δεν εχουν και καποιοι αλλοι απο εμας αναλογα στοιχεια. Υπαρχουν ανθρωποι με μεγαλη πειρα, που ασχολουνται με αυτο το θεμα χρονια τωρα.

Δεν εχουν προβει ακομα σε αποκαλυψεις, αλλα που ξερετε τι θα γινει καποια στιγμη?…

…Και οσα στοιχεια διαθετουμε τα εχουμε απο δικες μας ερευνες και απο δικες τους, οι οποιοι εχουν μεγαλη πειρα στους ηλεκτρονικους υπολογιστες.

Γιατι λοιπον γινονται ολα αυτα?

Υποψιαζομαστε οτι οταν αποσπαται η προσοχη του κοσμου σε καποιο θεμα που αφορα τα συναισθηματα των περισσοτερων απο εμας, καποια αλλα σοβαροτερα περνουν στο ντουκου.

Πασιγνωστη μεθοδος για να αποσπασεις την προσοχη καποιου απο κατι αλλο που καιει.

Επισης για να υπαρχει τρομοκρατια.

Η τρομοκρατια επισης αποπροσανατολιζει το μυαλο απο το να σκεφτει σωστα και ενας ανθρωπος τρομαγμενος αντιδρα σπασμωδικα και χωρις λογικη, πανικοβαλλεται και μαζι με τα αλλα προβληματα που εχει φανταστειτε τι γινεται…

… Και την υστερια που τη βαζεις?

Γιατι για καποιους οι οποιοι εχουν πεσει με τα μουτρα σε αυτο το θεμα και καλα εχουν κανει και δικαιωμα τους, φτανουν πολλες φορες στα ορια της υπερβολης και της υστεριας.

Ναι, το εχουμε πει χιλιαδες φορες.

Αγαπαμε τα ζωα και ενδιαφερομαστε με ολο μας το ειναι, αλλα υπαρχουν και αλλα πραγματα γυρω μας που πρεπει να βλεπουμε, για να ειμαστε σε θεση να εχουμε σωστη κριση και επιγνωση καποιων πραγματων.

Αλλο το υγιες ενδιαφερον και αλλο ο φανατισμος, πραγμα το οποιο καποιοι φυσικα το γνωριζουν και με αυτον τον τροπο χειραγωγουν τον φιλοζωικο χωρο αγελαδοποιωντας, προβατοποιωντας και κοπαδοποιωντας τον κοσμο που μπαινει και βγαινει στο διαδικτυο και ασχολειται και ενδιαφερεται για το καλο των ζωων με ολη την καλη του διαθεση.

Αν θελουν λοιπον γυρω τους το κοπαδι, τοτε μηπως θα πρεπει να ειναι και καλυτεροι ποιμενες, εφ’ οσον ετσι θελουν να το παιξουν?…

…Και οχι με αυτον τον τροπο που μεχρι τωρα χρησιμοποιουν, γιατι ετσι δειχνουν οτι θελουν να κανουν εργο, χωρις ουσιαστικα να κανουν κατι τετοιο.

Χιλιοειπωμενο ειναι οτι με πορδες αυγα δεν βαφονται και αυτο να το βαλουν καλα στο μυαλο τους.

Γιατι σιγα-σιγα ο κοσμος τους παιρνει χαμπαρι και σε λιγο καιρο δεν θα μπορουν να πετυχουν κανεναν απο τους σκοπους που εχουν.

Υποτιμωντας τη νοημοσυνη του αλλου ποτε δεν εχεις καλα αποτελεσματα.

Ειναι αποδεδειγμενο οτι θα υποστεις τις χειροτερες αντιδρασεις απο αυτον που υποτιμας και συναισθηματικα καταπιεζεις και τρομοκρατεις.

Αυτα τα ολιγα προς το παρον, γιατι επεται και συνεχεια…

…Και οποιος γελαει τελευταιος, γελαει με την καρδια του και περισσοτερο…

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!