28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
800 Views

“Λυπαμαι παρα πολυ για την καταντια που ζουμε.

Λυπαμαι πραγματικα.

Χρεος οσων προστατευουν και σεβονται τα ζωα θα επρεπε να ειναι να διαφυλασσουν τον αγωνα που δινεται για αυτα στην χωρα μας, αποκλειστικα απο τους εθελοντες.

Ανθρωποι αξιοπρεπεις, ειλικρινεις, καλοσυνατοι.

Αυτο το σηριαλ που παρακολουθουμε τον τελευταιο καιρο με το περιστατικο της Αραχωβας ειναι καταντια και θα επρεπε να υψωσουν την φωνη τους, να μπουν τειχος μπροστα σε αυτη την διαπομπευση.

Ως τωρα μονο την Εριεττα ακουσα να μιλαει λογικα δημοσια.

Φτασαμε στο επιπεδο των τελευταιων, ψεκασμενων συνωμοσιολογων κι αφου αφησαμε τον βιασμο τωρα υποστηριζεται οτι το σκυλι το σουβλισε ενας ταβερνιαρης που σερβιρει κρεας σκυλου στην ταβερνα του, που εχει και μια αποθηκη με κοκαλα και δερματα σκυλων στα τσιγκελια και οπου τρωνε οι πλουσιοι ολιγαρχες, τα κονε του στην κυβερνηση, για αυτο και τον καλυπτουν.

Για τετοιο επιπεδο μιλαμε.

Το “σουβλισμενο” ζωο, που καταφερε να φτασει στο σπιτι για να πεθανει λιγο μετα, στα χερια αυτου που το αγαπουσε τοσο πολυ που το αφηνε ελευθερο.

…Και οι γιατροι και οσοι στροφαρουν λιγο και ειδαν τις φωτο και διαβασαν αυτα που γραφονται στην εκθεση, εβγαλαν ενα λογικο συμπερασμα.

Ενα σουβλισμενο ζωο που εσωτερικα ηταν αθιχτο.

Αλλα ο κοσμος διψαει στα αιμα, για ανωμαλια, για αρρωστια.

Θελει αρενα.

Λυπαμαι πολυ, οχι για τους σταθερα γελοιους, αλλα για αυτους που θα επρεπε να το κανουν και δεν μιλησαν”.

Anna Bitsani

Το θλιβερό είναι ότι και δράκο να έλεγαν κάποιοι ότι είχε η ιστορία, κάποιοι θα ακολουθούσαν.

Κάνσελ, ναι.

Αλλά όχι την Αράχωβα.

Κάνσελ τους Πουαρό απο τα λίντλ, τους εθισμένους στη δημοσιότητα γραφικούς και τα μυαλά μας τα κλούβια.

Πώς να μας πάρουν στα σοβαρά μετά;

Πόσο ντροπή για τον ξεπεσμό όλων…

Ολων όμως!

Μέχρι και των αρμοδίων, που αντι να συνεργάζονται με τις αρχές, να αποδώσουν τις ευθύνες στον ανεύθυνο ιδιοκτήτη, συνεργάστηκαν με τους ψευτοντεντεκτιβς.

Αλλα μια ζωή τους ξέρουμε.

Τώρα θα μας πεισουν για το αντίθετο;

Θα αλλαζε κάτι επειδή έπιασαν θέση;

Ενώ όλη η Ελλάδα παραληρεί για το Χασκυ της Αράχωβας, οι φολες, οι ευθανασιες, το pet trafficking και η εκμετάλλευση των φυλακισμενων ζωων μεσα στα ναζιστικα κολαστήρια συγκέντρωσης, είναι σε ημερήσια διάταξη.

…Και προχωράνε και σε αλλα κακοποιητικα και σαδιστικα μετρα, για διποδους και τετραποδους, ενώ οι φιλοζωοι κοιμούνται υπνο βαθύ με τα παραμυθια που τους πλασάρουν στο διαδίκτυο και δεν ξεσηκωνονται να τους πάρουν με τις πέτρες.

Τελικά ο ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου δεν έχει καμία ευθύνη;;;

Αραγε πόσο ευθύνη έχει ένας μηχανικός που αφήνει ένα όχημα χωρίς φρένα, όταν γίνει ένα ατύχημα…

Αλά καρτ ευαισθησίες των πολιτικο-ζωα-φιλων και των ΜΚΟ τους, που πάτησαν επάνω σε αμφισβητουμενη κακοποίηση, για να τροποποιησουν ξανα τον νομο.

Το πακέτο από την ναζιστική Ε.Ε. ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του, για το που θα καταλήξουν και τα ζώα φυσικά για άλλη μια φορά στον Καιάδα.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!