27 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.567 Views

195 φόλες βρέθηκαν σε ορεινή περιοχή.

Σκύλοι και άγρια πτηνά βρήκαν φρικτό θάνατο.

Ο αριθμός των δηλητηριασμένων δολωμάτων αποτελεί ρεκόρ για την Ελλάδα και πιθανώς για τα Βαλκάνια, καθώς πρόκειται για
ενα από τα σοβαρότερα περιστατικά χρήσης δηλητηριασμένων δολωμάτων.

Συνολικά 195 φόλες, αριθμός-ρεκόρ για την Ελλάδα και πιθανώς για τα Βαλκάνια, βρέθηκαν σε ορεινή περιοχή της Θεσσαλίας, αναμεσα στον νομούς Τρικάλων και Λαρίσης, έπειτα από “αναφορές”;;; κυνηγών για νεκρά ζώα, γεγονός ακρως ύποπτο.

Στην ίδια περιοχή βρέθηκαν και 12 νεκροί σκύλοι, ένας καλαμόκιρκος, μια γερακίνα, μια κουρούνα και ένα κοτσύφι, χωρίς να αποκλείεται να υπάρχουν και άλλα νεκρά ζώα που δεν έχουν εντοπιστεί.

Ποιοι ειναι οι ψυχοπαθεις δολοφόνοι στη Θεσσαλία, που πήγαν και άφησαν φόλες μέσα στο δάσος, για να πεθάνουν ένα σωρό ζώα, από κοτσύφια και γεράκια μέχρι σκύλοι και γάτες;;;

ΠΟΣΟ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ, ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΣΑΔΙΣΤΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΦΟΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ;

… Και μην έχοντας δείξει κανένας δήμιος στη Θεσσαλία ευαισθησία στο θέμα των φολιασμενων ζωντανών όλο τον χρόνο, αλλά ειδικά την Άνοιξη και πριν τις εθνικέςεπετείους, μας δίνει το δικαίωμα να σκεφτούμε ως υγιή σκεπτόμενα όντα, ότι πρώτοι οι δήμιοι και τα πληρωμένα, γενοκτονικα τσιράκια του παρακρατους σέρνουν τον χορό για τις φολες!

Είναι τόσο συστηματικό παντού που σύμπτωση δεν είναι.

… Και ο,τι έγινε στην Θεσσαλία, γίνεται παντού.

Κάποιος μάγκας θα βρεθεί για τους αποκτηνωμενους, φολιαστες, ζωοκτονους;;;

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!