28 Απριλίου, 2024

Αυτος που εχει ταλαιπωρηθει πολυ απο κακοποιηση, δεν μπορει να καταλαβει πλεον την διαφορα αναμεσα στο χαστουκι και στο χαδι…

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
912 Views

Παρα πολλα ζωα εχουν πεσει θυματα κακοποιησης και ειναι τοσο φοβισμενα, που τρεμουν ακομα και την σκια τους.

Οι απανθρωπες συμπεριφορες εχουν τετοια αποτελεσματα, σε τετραποδους και κατα τον ιδιο τροπο και σε διποδους. Αλλα κανεις απανθρωπος δεν ειναι σε θεση να σκεφτει τι επιπτωσεις μπορει να εχει η συμπεριφορα του. Το μονο που θελει ειναι να κανει κακο και τιποτε αλλο. Πραγμα που τον μετατρεπει απο ανθρωπο σε τερας… Και δυστυχως τετοια τερατα κυκλοφορουν πολλα, παντου και πολλα.

Το κακο ειναι οτι μαζι με αυτα, κυκλοφορουν και ζωα που δεν φταινε σε τιποτα. Εαν δεν μπορεις να εισαι ανθρωπος και εχεις εστω και λιγη επιγνωση γι’ αυτο, τραβα να αυτοκτονησεις. Γιατι οσο θα ζεις, τοσο θα κανεις τους αλλους να πονανε.

Αλλα δυστυχως στις αυτοκτονιες τα περιστατικα δεν ειναι απανθρωποι, αλλα αυτοι που εχουν φτασει σττην απογνωση. Επομενως δεν εχουν επιγνωση του προβληματος τους. Οι υπολοιποι ομως τι φταινε?

Χωρις ευαισθητοποιηση και παιδεια, αυτοι θα ζουν και θα βασιλευουν. Επομενως το θεμα δεν ειναι να μην ζουν, αλλα να μην βασιλευουν. Εμεις οφειλουμε απλα να τους εντοπιζουμε και να τους κοβουμε τον κωλο… Και οι νομοι της πολιτειας να λειτουργουν. Γιατι αλλιως παντοτε καποιος θα γινεται θυμα τους, ειτε αυτο ειναι ζωο, ειτε παιδι.

Φολα λοιπον στους απανθρωπους που βασανιζουν και θανατωνουν ανυπερασπιστα πλασματα. ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΥΣ.-

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/1040798295947011/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ


Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!