29 Απριλίου, 2024

Τα δελφινια δεν πρεπει να ζουν σε παρκα και να αποτελουν θεαμα. Πρεπει να ζουν εντελως ελευθερα…

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
852 Views

Τα δελφινια δεν πρεπει να ζουν σε παρκα και να αποτελουν θεαμα. Πρεπει να ζουν εντελως ελευθερα…

Τα δελφινια δεν διαφερουν και πολυ απο τα μικρα παιδια. Εχουν φοβερη νοημοσυνη, διαθεση για παιχνιδι… Εχουν μια γλυκυτητα και μια αγνοτητα οταν τα κοιτας.

Τετοια ζωα πρεπει να τα χαιρεσαι ΜΟΝΟ στο φυσικο τους περιβαλλον… Και αυτο ειναι κατι που πρεπει να μαθουμε και στα παιδια μας. Οτι τα αγρια ζωα, οποια και αν ειναι αυτα, ειναι φυσιολογικο να ζουν στο δικο τους περιβαλλον. Δεν πρεπει να ζουν σε παρκα και να αποτελουν θεαμα. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ…

… Και οχι μονο αυτο… Στα ματια ενος μικρου παιδιου μπορει να φαινεται διασκεδαστικο. Αν το σκεφτεις ομως καλυτερα και απο μια αλλη οπτκη γωνια, στα ματια του μικρου παιδιου μπορει να φαινεται πολυ φυσικο να ειναι καποιος φυλακισμενος… Και δεν εννοουμε τα κακοποια στοιχεια, Εννοουμε οτι και οι ανθρωποι πρεπει να ειναι ελευθεροι. Γιατι οταν απο μικρο παιδι μαθαινεις να ειναι απενοχοποιημενος καθε ειδους εγκλεισμος, ακομα και του πνευματος, δεν μεγαλωνεις ισορροπημενα και εισαι το μεγαλυτερο θυμα του παγκοσμιου συστηματος, το οποιο θελει τον ανθρωπο να μην αντιδρα.

Γι’ αυτο σκεφτειτε την οποιαδηποτε κινηση που κανετε με τα παιδια σας, που τα πηγαινετε και τι μαθαινουν. Μηνυμα προς ολους τους γονεις και σε οσους ασχολουνται με την διαπαιδαγωγηση τους.

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/1047307645296076/?type=3&theater
Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!