9 Μαΐου, 2024

Τα καταφυγια αδεσποτων δεν μπορουν να ειναι κολαστηρια-Νταχαου και φυλακες για τα ζωα και πρεπει να κλεισουν αμεσα!!!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 3 λεπτά
1.191 Views

Πιο τραγικούς από εσάς στην Σπαρτη, δεν έχει… Απαράδεκτη κατάσταση. ΚΑΜΙΑ δικαιολογία για κανέναν.. Δεν υπάρχει κανενα ελεος απο τους υπερασπιστες των δικαιωματων αθωων πλασματων γι’ αυτες τις θλιβερες και απανθρωπες εικονες μεσα απο το μπ@υρδε@λο ασυλο σας… Είστε ένα μάτσοσκουπίδια που το παιζουν εξουσια με πληρη καταχρηση της, δημιοι τετραποδων ψυχων, καρεκλοκενταυροι που κάθονται στο δήμο και τρώνε εις βάρος των ζωων… Σας βαρέθηκαμε και σας σιχαινομαστε όλοι.

Αφού ανησυχειτε τόσο πολύ για τα αδέσποτα προεκλογικα, μην πέσουν θύματα παράνομης υιοθεσίας καποιοι φιλοζωοι, οτι δηθεν υπαρχουν συλληψεις ατομων, τα οποια αφηνονται ελευθερα, χωρις καμια ποινη φυλακισης, διοτι θεωρειται πλημμελημα και οχι κακουργημα η κακοποιηση ζωου, πληρωνοντας ενα προστιμο της ταξεως των 5-6 χιλιαδων ευρω, για να δειχνετε οτι δουλευει ο κρατικος μηχανισμος και για χαρη εντυπωσεων, να δημιουργήσετε σωστες συνθήκες για τα ζωντανά και όχι να τα αφήνετε στο δρόμο, επανατοποθετοντας τα, αφου πρωτα τα εχετε στοχοποιησει και τα δινετε στεγνα στους δολοφονους τους να τα φολιασουν, ακομα και την επομενη ημερα, η να τα εξαφανιζουν με βανακια προς αγνωστες κατευθυνσεις με pet trafficking.

Τοση σαπιλα δεν μπορουσαμε ποτε να διανοηθουμε οτι υπαρχει σε αυτον τον τοσο βρωμερο χωρο. Μια καταστροφικη κατασταση επικρατει στον κοσμο. Ενα σκληρο και απανθρωπο συστημα. Η σιωπη και η αντιμετωπιση εξ’ αποστασεως, ειναι παντα μια δειλη αποδοχη και εγκριση της καταπιεσης και της δολοφονιας.

Πρεπει ολοι μας ν’ αγωνιστουμε περισσοτερο και πιο δυνατα, εναντια στην αδικια και την ταλαιπωρια των ζωων και να ταχθουμε υπερ της ζωης και οχι του θανατου αθωων και υγιων πλασματων. Διαφορετικα οι ανθρωποι θα εξελιχθουν σε τερατα που καταστρεφουν ολα τα πλασματα και τη ζωη πανω στη γη, καταστρεφοντας τον εαυτο τους. Ειμαστε πραγματικα τοσο διανοητικα αρρωστοι???

Καταστρέφεται η χωρα μας, ο πλανήτης ολόκληρος και η ζωή μαζί του. Για ολα φταίει το πολιτικό σύστημα και τα παρακλαδια του.

Η μεγαλυτερη γενοκτονια και εξολοθρευση ενος τεραστιου αριθμου αδεσποτων γινεται σε περιοδους οικονομικης κρισης. Η χωρα ειναι διασπαρτη απο φολες πανελλαδικα και οι αρχες ειναι υπευθυνες για ολο αυτο το σκηνικο.

Οπου εγινε αυτο, ειδικα οταν εξοντωνονται οι γατες, βγηκαν τα τρωκτικα και καταλαβαινετε τι τραγικες συνεπειες υπηρχαν και υπαρχουν, οπου γινονται μαζικες δηλητηριασεις.

Αυτο μπορουν αραγε να το καταλαβουν τα τερατα που επεμβαινουν κατ’ αυτον τον εγκληματικο τροπο στη φυση? Δεν χωραει καμια αμφιβολια για το ποιοι ειναι τα πραγματικα μιασματα λοιπον και θα πρεπει να εξαφανιστουν απο προσωπου γης.

Ετσι δουλευε, ετσι δουλευει και ετσι θα εξακολουθησει να δουλευει το σαπιο και σαθρο συστημα… Στο χερι μας ειναι να κανουμε την μεγαλη ανατροπη, που χρειαζεται και επιβαλλεται να γινει περισσοτερο απο ποτε!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΤΡΑΠΟΔΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΩΝ ΨΥΧΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!! ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΧΕΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΑΣ!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΚΑΙ ΝΤΑΧΑΟΥ!!! ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΤΩΡΑ!!! ΤΩΡΑ!!!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2564515936908565/?type=3&theater&notif_t=page_post_reaction&notif_id=1549825282827379

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!