7 Σεπτεμβρίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
59 Views

Αφήστε ένα δοχειο με καθαρό νερό για τους μικρούς διψασμένους φίλους μας έξω απο την πόρτα του σπιτιού, της πολυκατοικίας σας, έξω απο τα μαγαζιά και τα γραφεία σας, στους δημόσιους κήπους, στα πάρκα, στις πλατείες, παντού.

Οι περισσότεροι Δήμιοι της χώρας, παρά τον νομο, ειναι αδιάφοροι για την καλή διαβίωση και επιβιωση των αδέσποτων.

Ας μην είμαστε και εμείς!

Οσο για την απαραίτητη τροφή τους, μια μικρή ποσοτητα ξηρής τροφής διπλα στο νεράκι , θα τους κρατήσει στην ζωή, που έτσι κι αλλιώς για τα αδέσποτα είναι πολύ σύντομη.

Με μεγάλη χαρά θα παρατηρήσετε ότι αυτή η απλή σας πράξη, είναι μια σωτήρια προσφορά και ειδικά για τις ημέρες που όλοι υποφέρουμε απο τις υψηλες θερμοκρασιες, την ξηρασία και το νερό ειναι δυσεύρετο για τα αδεσποτα στην πόλη.

“Δεν ειναι εγκλημα να φροντιζεις τα ζωα”.

Νερακι στα αδεσποτα…

Ολοι ενα μπολ εξω απο το σπιτι μας…

Το μαγαζι μας!!!

Δεν υποφερουν και δεν κινδυνευουν μονο οι ανθρωποι τις ζεστες μερες, που το θερμομετρο χτυπαει κοκκινο στην κυριολεξια, αλλα και τα ζωα!

Οπως δινουμε νερο στο παιδι μας, ετσι πρεπει να δινουμε και στα βασανισμενα και απροστατευτα πλασματα, ειδικα σε συνθηκες καυσωνα!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!