Ενημερωνουμε απαντες πως ΔΕΝ απαγορευεται το ταισμα των αδεσποτων ζωων. Φροντιζουμε να ειμαστε επιμελλεις και να μην αφηνουμε σκουπιδια, χαρτια και φαγητα σκορπια. Ενημερωνουμε οσους ενοχλουνται, πως αν συμβει το παραμικρο στα ζωα, θα προβουμε σε καταγγελια περι κακοποιησης ζωων αμεσως, αναφεροντας και τις αντιστοιχες ποινες.
Αν καποιος, εστω, απειλησει εμας και τα ζωα, του λεμε πως αμεσως θα παμε στην αστυνομια να αναφερουμε το συμβαν και το κανουμε χωρις δευτερη σκεψη, απαιτωντας απο τον αξιωματικο υπηρεσιας να κανει αμεσως συσταση και ενημερωση για τις συνεπειες, στο ατομο που απειλει με κακοποιηση η θανατωση των ζωων με φολα οποιασδηποτε μορφης.
Εαν το Α.Τ. της περιοχης σας δεν ανταποκρινεται σε ολα τα παραπανω και υπαρχει θερμο επεισοδιο μεταξυ καποιου φιλοζωου και ενος ανθρωπιδιου που δεν ειναι τιποτε αλλο παρα ψευτομαγκας, τοτε ειναι δικη σας ευθυνη για το πως θα το χειριστειτε, με οτι συνεπαγεται αυτο. Η προληψη σωζει ζωες. Μην αδιαφορειτε. Αναλαβετε δραση.
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/posts/3502538729772943
Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Περισσότερα άρθρα
Η Dolly Parton, ταξιδεύει στο Φως της Αιωνιότητας: Εκεί που τραγουδούν οι άγγελοι
Ρέκβιεμ για τον Δημήτρη Κόκοτα. Κάποιες φωνές δεν σβήνουν, όταν σταματούν να ακούγονται
ΑΥΛΙΩΤΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: 500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ;