
Ένα πρωτοφανές γεγονός συνέβη σήμερα το απόγευμα έξω από την είσοδο της ΕΒΖ στο Πλατύ. Ερασιτέχνης ψαράς που βρισκόταν στο σημείο, εντόπισε το άγριο ζώο εγκλωβισμένο στα νερά της διώρυγας και κάλεσε σε βοήθεια.
Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος
Στο περιστατικό έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής καθώς και ένας συνεργάτης του Δήμου Αλεξάνδρειας, καταφέρνοντας τελικά τη διάσωση του ζώου.
Παράλληλα ειδοποιήθηκαν το Δασαρχείο και η αρμόδια Υπηρεσία Προστασίας Αγρίων Ζώων για να παραλάβουν με ασφαλή τρόπο τον ταλαιπωρημένο λύκο.
Δείτε το βίντεο:
Φωτο:












Πηγη:
Please follow and like us:
Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.
Περισσότερα άρθρα
Η έμπρακτη αποστροφή προς το φόνο, είναι μια παρήγορη ακτίδα φωτός στο πιο βαθύ σκοτάδι! Υποκλινόμαστε σε όσους το τολμάνε!
Καλή Ανάσταση σε όλους τους πονεμένους, τους κατατρεγμένους, τους κυνηγημένους, τους αδικημένους
Τα πυροτεχνήματα, δεν φέρνουν ποτέ χαρά. Σκορπούν τον τρόμο, τον πανικό και τον θάνατο στους φτερωτούς φίλους μας, στα οικοσιτα και στα αδέσποτα ζωα!