28 Απριλίου, 2024

Διαχρονικο Εγκλημα Μεγατονων η διατήρηση ναζιστικων κολαστηριων αδέσποτων ζώων σε όλη την ελληνική επικράτεια, με τις ευλογιες ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων ανεξαιρέτως

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
614 Views

Ένα διαρκές και χωρίς τιμωρία έγκλημα εις βάρος των αδέσποτων ζώων λαμβάνει χώρα σε όλη την Ελλάδα χωρίς κανείς πολιτικος, από καμιά κυβερνηση να αντιδρά.

Ισα-ισα, εχουν την αμέριστη στήριξη των κρατικων ΜΚΟ και των επαγγελματιων πολιτικο-ζωα-φιλων.

Πρόκειται για δημοτικά-διαδημοτικα κυνοκομεία-κολαστηρια, θανατορια-κρεματορια, όπου χιλιάδες ζώα σαπίζουν αβοήθητα, παράνομα έγκλειστα για μέχρι να τα “καθαρισουν” με μαζικες ευθανασιες, χωρίς περίθαλψη, μέσα σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης και με Δημάρχους παντελώς αδιάφορους για την αθλιότητα, την οποία εν γνώσει τους τις περισσότερες φορές συντηρούν, ενώ παραβιάζουν και καταστρατηγούν συνεχώς τη νομοθεσία.

Εικόνες ντροπής μιας τριτοκοσμικής χώρας , εικόνες αθλιότητας, αλλά και οργής και θλίψης για όσα διαδραματίζονται στο σύνολο σχεδόν των δημοτικών κολαστηριων, χωρίς καμια εξαίρεση.

Το έγκλημα διαχρονικό από ΟΛΕΣ τις κυβερνησεις ανεξαιρέτως.

Η αδιαφορία και η αναλγησία όχι μονο διαχρονικές, αλλά και άκρως προκλητικές.

Με την κυβερνητική αλλαγή του νόμου το 2021, βιωνουμε τις χειριστές μεσαιωνικες καταστάσεις με πρωταγωνιστές τα δυσμοιρα ελεύθερα ζώα και Φιλόζωους πολίτες της χώρας.

Ο τόπος και η κοινωνία έχουν ανάγκη πια μιας άλλης γραφής στα θέματα των ζώων από την οποια Κυβέρνηση, που πρέπει να σταματήσει να εντελλεται από τη ναζιστική γενοκτονικη Ε.Ε.

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ζητάμε λοιπόν να δοθεί άμεσα εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες των υπουργείων, αλλά και να ζητηθεί η συνδρομή των εισαγγελικών αρχών ώστε να κλείσουν ΟΛΑ τα Νταχάου και Αουσβιτς ζώων και να μετατραπούν σε sanctuaries, κατά τα πρότυπα καταφυγιου στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

Να κλείσουν, τώρα, τα κελιά της δυστυχίας τους, να ενημερωθούν οι πολίτες , οτι εφοσον δεν σταματούν να τα εγκαταλείπουν, οτι θα πρέπει να μάθουν να ζουν αρμονικά μαζί τους.

Δεν γίνεται οι Κυβερνήσεις, οι Πρωθυπουργοι, οι Δήμαρχοι, οι πολιτικο-ζωα-φιλοι για να μην χάσουν τους ψήφους τους να συντελούν και να υποθάλπουν αυτό το έγκλημα του εγκλεισμού χιλιάδων ζώων, ενώ οι εμπλεκόμενες αρχές όχι μονο να παραμένουν απαθείς, αλλά να συνεργουν σε όλα τα παραπανω τερατουργημα4α.

Να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη όσοι ευθύνονται για τις πράξεις και τις παραλείψεις τους, όποιο αξίωμα και αν κατέχουν.

Δεν γίνεται στην Ελλάδα να διαπράττεται διαχρονικά αυτό το διαρκές έγκλημα κατά των ζώων και ΟΛΟΙ οι αρμόδιοι οχι μονον να αδιαφορούν, αλλά και να συνενουν στις εντολές της Ε.Ε., υπογράφοντας ζωομνημονια “μειωσης” του πληθυσμού τους με ευθανασιες κάθε μορφής.

Ζητάμε μέσα στους επόμενους μήνες να έχουν κλείσει ΟΛΑ.

Τα δημοτικά-Διαδημοτικα κυνοκομεία δεν μπορούν να λειτουργησουν όπως πρέπει, ακόμη και αν υπήρχε η βούληση των Δημάρχων, που δεν υπάρχει.

Άμεσα πρέπει να μετατραπούν σε καταφύγια-sanctuaries, με ότι συνεπάγεται αυτο

Να προβείτε Αμεσα σε εντολές για την ανακούφιση και απελευθέρωση των ζώων, των οποίων η ζωή στα δημοτικά-διαδημοτικα κάτεργα είναι τραγική.

Μην περιμένετε ούτε μία ψήφο από τους φιλοζωους, που θα σας τιμωρησουν κατά βούληση, εκφράζοντας την οργή και τον αποτροπιασμό τους για την όλη τραγική κατάσταση.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpanhellenicmovementforanimals%2Fposts%2Fpfbid08D1vbzEDFUqnvfrmGiXDpDMYxxxgVNjFZyt2GdMPpXozYP5AGUHT57r9YTRqVmd9l&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”703″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!