19 Μαρτίου, 2024

Δουλεψε, γερασε και το παρατησαν δυο μερες νηστικο, να πεθανει μονο του μεσα στο χιονι, στον Κισσαβο.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
3.031 Views

Το είχε δούλο 30 χρόνια. Τώρα του είναι άχρηστο και το παράτησε να πεθάνει από πείνα, δίψα και κρύο!
Ειναι συνηθισμενο φαινομενο για τα ζωα εργασιας … δυστυχως…

Ελπιζουμε, επειτα απο τις ενεργειες που εγιναν, να βρεθηκε εθελοντής να το πάρει, αφου συμφωνα με πληροφοριες, βρέθηκε φιλοξενία στην γαιδουροχωρα.

“Γέρικο. Αφού δούλεψε αρκετά χρόνια θεωρήθηκε άχρηστο και παρατηθηκε.Δυο μέρες ακίνητο στη μέση του πουθενά . Ακίνητο στη μέση του δρόμου με τα αυτοκίνητα να περνάνε ξυστά δίπλα του. Με κίνδυνο να το πατήσουν.Η θερμοκρασία μείον. Πώς μπορεί να βοηθηθεί αυτό το ζώο?? Ο αναλγητος που το θεώρησε άχρηστο δεν πρόκειται να το φροντίσει. Το παράτησε νηστικο για να πεθάνει στο χιόνι.
ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΌΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΙΣΣΑΒΟΥ.
ΚΟΙΝΟΠΟΊΗΣΤΕ

Νεότερη ενημέρωση.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις κοινοποιήσεις. Έχει κινητοποιηθεί η Ιπποθεσις και η donkey ‘ς Land για τον εντοπισμό και την περίθαλψη του ζώου
Ευχαριστώ”

Γέρικο. Αφού δούλεψε αρκετά χρόνια θεωρήθηκε άχρηστο και παρατηθηκε.Δυο μέρες ακίνητο στη μέση του πουθενά . Ακίνητο στη…

Δημοσιεύτηκε από Athina Mill στις Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019
Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!