19 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
893 Views

Και αυτο που ειναι στη φωτογραφια τους ψηφους σας θελει…

Δικη σας αποφαση ειναι αν και ποιους θα ψηφισετε. Εμεις παντως προτιμουμε τα απλα σκυλια και οχι τα… κομματοσκυλα. Αν και πιο πολυ μας θυμιζει λυκανθρωπο, παρα καποιον που πολιτευεται…

Αντε, γιατι μας τα… ζαλισατε και παθαμε ιλιγγο. Μεχρι που στο τελος ο κοσμος ξερναει και δεν παει ουτε να ψηφισει.

Τοσα χρονια περασαν, τοσα πραγματα αλλαξαν, παθαμε και μαθαμε και οσοι πολιτευονται δεν μπορεσαν να βρουν εναν αλλο τροπο για να το κανουν, παρα το αναπαραγουν στο ιδιο κλασσικο μοτιβο.

Ετσι, με την πεπατημενη, προσπαθουν ξανα να παρουν ψηφο. Αυτο και μονο δειχνει οτι θα ακολουθησουν και την παλια πορεια και το μονο που κερδιζουν τελικα ειναι να τους σιχαθει ο κοσμος.

Ολως παραδοξως πριν τις εκλογες θυμουνται να κανουν καμια μικροεξυπηρετηση, να φτιαξουν κανενα δρομο, να τονισουν το προηγουμενο εργο τους και να ξεγελουν οσους αγαπουν τα ζωα με υποσχεσεις οτι θα κανουν κατι καλυτερο… Και αφου τελειωσουν οι εκλογες, το καλυτερο ποτε δεν θα ερχεται και ετσι θα συνεχιζεται η ζωη οταν εμεις θα πιανομαστε κοροιδα και ο καθενας οτι νομιζει καλο ας κανει. Γιατι εχει επιγνωση των πραγματων, μικροι η μεγαλοι, οποτε θεωρουμε οτι ειναι σε θεση να γνωριζει το καλο η οχι.

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/862848783741964/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!