28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
647 Views

Αυτό που γίνεται με τις ποινές με αναστολή, είναι για γέλια και για κλάματα.

Η κακοποίηση ζώου είναι κακούργημα και όχι πλημμέλημα, δια νόμου που επιμελήθηκαν τα τραστ και οι κρατικές ΜΚΟ, κατά τα συμφεροντα τους και μόνο.

Καμία ποινή δεν εκτιεται και οι πραγματικοί ζωοκτονοι-κακοποιητες ζώων κυκλοφορούν ελεύθεροι, χωρίς να τους αγγιζει κάνεις.

Βρίσκονται στο απυρόβλητο, με κρατικές και δικαστικές πλάτες του σάπιου και σαθρου συστήματος της κάθε μνημονιακης κυβερνησης.

Όλα είναι για το θεαθήναι, για να μην υπάρχει η τιμωρία που αρμόζει σε κάθε είδους εγκλημα!!!

Αυτόφωρο χωρίς χρονικό περιορισμό και φυλακή χωρίς αναστολή ούτε εξαγορά…

…Και ποινές πολλαπλάσιες από εκείνες σε κακοποίηση ανθρώπων…

Αν ξέρουν οι δολοφόνοι ότι θα πάνε οπωσδήποτε φυλακή για πολλά χρόνια, τότε ίσως κάποιοι το σκεφτούν καλύτερα…

Θα μας πείτε θα συνετιστούν με τη φυλακή;

Οχι, βέβαια.

Ο φόβος της ίσως σώσει μερικές ψυχές…

Κατάντια βέβαια να πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο.

Αλλά εδώ που φτάσαμε, δεν υπάρχει άλλη λύση…

Γυρίζουμε την πλάτη στο διεφθαρμένο κατεστημένο.

Η αποστροφή μας στη διαιώνιση του παρακράτους των πολιτικο-ζωα-φιλων που συμπεριλαμβάνει μίζες, συντεχνίες, διεφθαρμένο δημόσιο δημ(ι)ων και αρχών, είναι εύλογη και απολύτως δικαιολογημενη.

Οι μεγαλυτεροι ΠΡΟΔΟΤΕΣ της ελληνικής και της παγκόσμιας κοινωνίας των φιλοζωων και μη, δεν είναι οι αρνητές τω ποθουμενων σας, αλλά ΕΣΕΙΣ που την είδατε “θεοι” και αποφασιζετε για εμάς και για τα ζωα, αλλα χωρίς εμάς.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει χρόνος να μετανοησει κανενα “κουφάρι” από όλους τους παίκτες της ελληνικής και κατ’ επεκταση της παγκόσμιας σκακιέρας, ως Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Υπάρχει όμως άπλετος και αδυσώπητος χρόνος, για να τιμωρηθούν οσοι εγιναν δήμιοι της ανθρωπότητας και των ζωων κυριολεκτικά.

Ένα σαμποτάζ κάθε δευτερόλεπτο στα σχεδια σας και μια Τιμωρία Ιστορική.

ΕΡΧΕΤΑΙ…

 

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpanhellenicmovementforanimals%2Fposts%2Fpfbid0zEBV4vCn2rPniWUsCWEsophTCf1wwFB5Py75dATu3ZLn4wXCa4KNRKnJK9fCmVZrl&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”698″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!