21 Σεπτεμβρίου, 2024

Εθελοντές έσωσαν σκυλιά που κινδύνευαν να πνιγούν από τον τυφώνα Φλόρενς

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
800 Views

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Το συγκινητικό βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου τραβήχτηκε σε αγρόκτημα στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ

Το βίντεο -που έχει ήδη γίνει viral- είναι συγκινητικό. Κάποιοι εθελοντές φαίνονται να πλησιάζουν αγρόκτημα στο οποίο έξι σκυλιά βρίσκονται κλειδωμένα σε κλουβί και κινδυνεύουν να πνιγούν από τα νερά της βροχής. Οπως έγινε γνωστό, το αγρόκτημα βρισκόταν στη Βόρεια Καρολίνα που έχει πληγεί από τον τυφώνα Φλόρενς, και οι ιδιοκτήτες των σκυλιών τα εγκατέλειψαν χωρίς να ενδιαφερθούν για το τι θα απογίνουν.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Στο βίντεο, τα σκυλιά φαίνονται να γαβγίζουν και να στέκονται στα πίσω τους πόδια, εκλιπαρώντας κάποιον να έρθει να τα σώσει. Οταν τελικά οι εθελοντές ανοίγουν την πόρτα και τα σώζουν, τα σκυλιά τρέχουν ευτυχισμένα προς το σημείο όπου δεν έχει κατακλυστεί από τα νερά της βροχής.

Index_Page



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!