19 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
290 Views

Εκατονταδες χιλιάδες ζώα που κάπως μπόρεσαν να γλυτώσουν από τις φλόγες, έχουν μετακινηθεί σε κοντινές ή μακρινές περιοχές που δεν γνωρίζουν.

Εξαντλημένα, αναζητούν πόρους ζωής.

Δεν γνωρίζουν πού να βρουν τροφή, δεν γνωρίζουν πού να βρουν νερό, δεν γνωρίζουν πού να φωλιάσουν, να κρυφτούν, να ξεφύγουν από τους πάνοπλους που έχουν χόμπυ να τα δολοφονούν.

Θα ενδιαφερθεί κανείς, τουλάχιστον για τις περιφέρειες που τα αποκαμωμένα πυρόπληκτα ζώα και πτηνά είναι ο κρίκος για την συνέχιση της ζωής την επόμενη μέρα??

Με τις φλόγες να έχουν κατακάψει και ακόμη να καίνε την Ελλάδα και την καταστροφή σε δασικές εκτάσεις, αλλά και στην άγρια πανίδα να είναι ανεπανόρθωτη ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από το ΥΠΕΝ να βγει εντολή για καθολική απαγόρευση θήρας σε όλη την επικράτεια και όχι μόνο στις καμένες εκτάσεις, όπως συνηθίζεται, αλλά και στις όμορες περιφέρειες αυτών για τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Όσο και αν οι κυνηγοί το ονειρεύονται, ας μην εξολοθρεύσουμε όσα ζώα έχουν καταφέρει να γλυτώσουν από τις φλόγες.

Όλα αυτά τα ζώα θα ψάξουν να βρουν καταφύγιο όχι μόνο στις αμέσως γειτονικές περιοχές αλλά και σε πιο μακρινά μέρη όπου δεν έχουν επιμολυνθεί από τις στάχτες των καμένων περιοχών.

Η εντολή να βγει ΑΜΕΣΑ, γιατί η κυνηγετική περίοδος ξεκινάει σε σχεδόν δύο εβδομάδες και ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη φύση και το περιβάλλον!

Καλούμε το Υπουργείο να σταθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων, έστω και αργά!

Ολη η Ελλάδα θα πρεπει να εξαιρεθει, εξαιτιας της τεραστιας οικολογικής καταστροφης.

Αν πραγματικα οι συμπολιτες μας αγαπουν τον τοπο τους και δεν θελουν να παιξουν τα παιχνιδια καποιων λιγων, θα πιεσουν με ολα τα μεσα.

…Και οι πολιτικοι οταν απειλουνται να χασουν ψηφους, κανουν το αυτονόητο.

Ας μην αποτελειωσουμε την πανιδα της Ελλάδας.

Ξερουμε πολυ καλά πως οι ρυθμιστές της φύσης δεν σεβονται την απαγορευση και κυνηγουν στα καμμενα.

Το εκαναν στην Παρνηθα, στην Εύβοια, το κανουν παντου!!!

Μονο η καθολικη απαγορευση μια για παντα θα σωσει την πανιδα.

Φιλοι και ακόλουθοι του Κινήματος, ας αντιδρασουμε!!!

Κοινοποιουμε!!!

 

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!