19 Απριλίου, 2024

Εκκληση για ουσιαστικη βοηθεια για το καταφυγιο Animal Refuge στη Θεσσαλονικη.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
1.102 Views

Είπαμε καλό το χιόνι, όταν το κοιτάς μόνο… Οταν περπατάς 6 χιλιόμετρα φορτωμένος ,για να φροντίσεις 350 ψυχές, είναι μεγάλο ζόρι, ειδικά γι’ αυτά τα πλάσματα που ζουν έξω. Ακόμα και αναπηράκι ζει εκεί! ΒΟΗΘΗΣΤΕ με τροφές-κουβέρτες-φάρμακα-μεταφορά κι ας ελπίσουμε ότι ο καιρός θα καλυτερέψει, η ταλαιπωρια αυτη θα τελειωσει συντομα και δεν θα υπαρξουν απωλειες σε ζωες!

Κάθε προσφορά είναι ευπρόσδεκτη και πολύ εκτιμητέα.
Επικοινωνηστε με το καταφυγιο για να προσφερετε την βοηθεια σας!!!

Άνθρωποι, με κεφαλαίο Α, με αξιοπρέπεια πάνω από όλα, δίνουν τον δικό τους αγώνα με τον χιονιά. 
Σεβασμός, αλλά και λίγη βοήθεια δεν βλάπτει …

Οπως αναφερει στην αναρτηση της στο facebook η κ. Βασω Χατζημανωλη:

” Επειδή πολλοί μας ρωτάτε(και σας ευχαριστούμε πολύ που μας έχετε στην σκέψη σας) πως είναι η κατάσταση στο καταφύγιο αυτές τις πολύ δύσκολες, για ανθρώπους και ζώα,μερες, με μια λέξη μόνο μπορούμε να την περιγράψουμε.Απελπισία.Απο το Σάββατο μέχρι και αυτή την στιγμή κι από οτι φαίνεται από την σημερινή χιονόπτωση και για μέρες ακομα, ο δρόμος για το καταφύγιο είναι αδιάβατος για αυτοκίνητα.Για να φτάσουμε εκεί,περπατάμε από το κοντινό χωριό που είναι το τελευταίο σημείο που φτάνουμε οδικως, 5-6 χιλιόμετρα μέσα στα χιόνια.Οταν επιτέλους φτάνουμε στο καταφύγιο,τα πάντα είναι παγωμένα,σκεπασμένα από το χιόνι.Ολες οι ,ετσι κι αλλιως, δυσκολες δουλειες που πρεπει να γινουν στο καταφυγιο καθε μερα,γίνονται ακομα δυσκολοτερες απο την παγωνιά.Ολη αυτή η καταπόνηση τόσες μέρες,μας έχει αφήσει με βροχοπνευμονία,με άκρα μουδιασμενα από το κρύο,με σώματα διαλυμένα.Αλλά η καρδιά μας είναι ζεστή γιατι τα 300 σκυλιά και οι 50 γάτες μας δεν έμειναν ούτε μια μέρα χωρίς φαγητό και νερό.Μπορει εμεις να εχουμε παγωσει και να αγωνιουμε καθε ωρα για το τι θα φέρει η επόμενη μερα αλλα αυτα μας δίνουν φιλιά όταν μπαινουμε στο καταφυγιο, αργοτερα,ταισμενα πια, χαιρονται τα παιχνιδια στο χιονι,ειδικα η αναπηρουλα μας Ια που λατρεύει να τρέχει με το καρότσι της.Μετά την σημερινή έντονη χιονόπτωση,ελπιζουμε να μπορέσουμε και αύριο να ανέβουμε.Οποιος μπορεί να βοηθήσει με οποιονδήποτε τροπο με κάποια μεταφορά,με κουβέρτες,χαλάκια ή οτιδήποτε άλλο,κάθε προσφορά είναι ευπρόσδεκτη και πολύ εκτιμητέα.Ας ευχηθούμε πως η ταλαιπωρία αυτή θα τελειώσει σύντομα,χωρίς απώλειες σε ζωές “.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
https://www.facebook.com/vasso.hatzimanolib/posts/2060981420676007
Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!