27 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
723 Views

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Την ώρα που άρχισαν να μπαίνουν τα πράγματα σε μια σειρά, την ώρα που η αστυνομία ασχολείται πλέον με το πλιάτσικο που γίνεται στις περιουσίες, έχουμε να αντιμετωπίσουμε νέο πρόβλημα. Το φιλοζωικό πλιάτσικο!!!

Αν ενδιαφέρεστε για τα ζώα που έχουν επιζήσει και δεν είναι τραυματισμένα, είναι πιο σημαντικό να τα ηρεμήσετε, να τα ταΐσετε, να τα ποτίσετε και να τα χαϊδεψετε!

Σταματήστε να τα επιβαρύνετε τρέχοντάς τα δεξιά κι αριστερά, σε κτηνιάτρους και καταφύγια που άρχισαν να σηκώνουν πλέον τα χέρια ψηλά!

Σταματήστε να τα απομακρύνετε από τον χώρο τους τώρα που αρχίζουν και ηρεμούν! Οι κηδεμονες τους κάνουν έκκληση να προσφέρετε βοήθεια και όχι χάος. Ήδη έχουν χαθεί ζώα που ξέραμε που βρίσκονταν, βρέθηκαν οι κηδεμονες τους και τώρα τα ξαναψάχνουν!!!

Όσοι φιλοξενείτε πυρόπληκτα ζώα δηλώστε το σε ποστ, με φωτογραφία και χαρακτηριστικά του ζώου, με τίτλο: ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΩ.

Υπάρχουν κτηνιατροι που εχουν μεταβει απο την πρωτη στιγμη επι τοπου στις πυροπληκτες περιοχες και εξετάζουν τα ζώα στην περιοχή που διαμένουν.

Δεν είπε κανείς να μην νοιαστουμε για την υγεία τους! Να μην τα μεταφέρουν άσκοπα αλλού λέμε, αν δεν υπάρχει επιβεβαίωση ότι κανείς δεν ψάχνει το ζώο, αν δεν έχουν χώρο φιλοξενίας, αν δεν έχουν την δυνατότητα να του προσφέρουν όσα χρειάζεται.

Αυτό μπορεί να γίνει οργανωμένα και σε συνεννόηση με τις τοπικες φιλοζωικες οργανωσεις, ώστε να ειναι όλα ελεγχόμενα και με στοιχεία, για το που βρίσκεται το κάθε ζώο. Δεν έχει κανενας δικαίωμα να τα αφαιρέσει από το χώρο τους, γιατι αυτο θεωρειται απαγωγη και ζωοκλοπη.

Μπαίνουν καποιοι στις αυλές, σκίζουν περιφράξεις και παίρνουν ότι βρουν μπροστά τους χωρίς καμία λογική… Και θέτουν σε κίνδυνο ασφαλή ζώα, συν την αγωνία που προκαλούν στους κηδεμονες τους, λες και δεν έχουν ήδη ένα σωρό θέματα να αντιμετωπισουν.

Προσοχή λοιπον… Διαβάστε όσοι πηγαίνετε στις περιοχές αυτές. Είναι κρίμα από καλό που πάει να γίνει, να γίνεται κακό.

Αυτό το θέμα δημιουργεί μια καλη ευκαιρία να δημιουργηθει ένα πρωτόκολλο, που να ακολουθούν οι εκάστοτε εθελοντικές ομάδες για τα ζώα σε περιπτώσεις εκτακτης ανάγκης.

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541.82303.174051975954985/2266114956748666/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!