29 Μαρτίου, 2024

Ενας φαυλος κυκλος και στη μέση τα αδικοχαμενα ζώα… Στο ιδιο φρικτό έργο θεατες, εδω και πολλες δεκαετίες

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 3 λεπτά
822 Views

Πανελλαδικη γενοκτονια σε καθημερινή βάση, με τις ευλογίες του σάπιου και σαθρου συστήματος, του ελληνικού μπο@ρδ@λοκρατους…

Αδεσποτα σκυλιά και γάτες, όπως και δεσποζομενα για στάχτη στα μάτια των φιλόζωων, έχουν δηλητηριαστεί κατά εκατοντάδες. Όλα τους αθώα πλάσματα.

Να τονίσουμε τήν τεράστια ευθύνη της Πολιτείας, η οποία καθίσταται προφανές ότι (παρά τις περί του αντιθέτου διακηρύξεις της) ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ τήν ανάσχεση τού φαινομένου, γιατί παίρνει εντολες από την PETA, τον OIE και το E.F.A, να εφαρμοσει κατά σειρά τις ντιρεκτιβες της Ε.Ε. για τη μείωση του πληθυσμού των ζώων σε όλη την ελληνική επικράτεια, που το παρακράτος τις εκτελεί.

Οι κρατικές ΜΚΟ που έχουν υπογράψει ζωομνημονια με υπουργεία-δημ(ι)ους, έχουν ξεπουλήσει την ψυχή τους για πολλές χιλιάδες, ακόμα και εκατομμύρια ευρώ, για να τα εξολοθρευσουν.

Τόν παρελθόντα Νοέμβριο ψηφίστηκε ο 4745/2020, ό οποίος μετατρέπει σε κακούργημα την κακοποίηση-θανατωση ζώων, με πρόβλεψη έως καί για 10ετη κάθειρξη και χρηματικό πρόστιμο έως 50.000 ευρώ , ανά περιστατικό.

Απο τήν ημερομηνία ψήφισης του νόμου (6 Νοεμβρίου 2020), έχουν συλληφθεί 15 περίπου δολοφόνοι ζώων, εκτός ενός , ο οποίος οδηγήθηκε σέ προφυλάκιση, επειδή εφοβούντο μην στραφεί εναντίον ανθρώπων (είχε κατασφαξει με φαλτσέτα δεκάδες γάτες στην Πάτρα).

ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι, έχουν αφεθεί ελεύθεροι, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Οι δικαστικοί λειτουργοί είναι ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ απρόθυμοι να εφαρμόσουν τόν νόμο, εξαντλώντας τήν επιεικια τους στους διεστραμμένους κακοποιητες ζώων.

Είναι γνωστό επίσης ότι πολλοί δήμ(ι)οι και τα τσιρακια τους, ειδικά στην επαρχία, έχουν επιλέξει ως “επίλυση”τού προβλήματος των αδέσποτων ζώων, την διασπορά φολων.

Οι ευθύνες τού πολιτικού συστήματος τις τελευταίες δεκαετίες στο θέμα των αδέσποτων ζώων είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ, με τους εκάστοτε κυβερνώντες, από όλεςτις πολιτικές παρατάξεις ανεξαιρέτως, δέσμιους μικροπολιτικων ακόμα και μεγαλοπολιτικων σκοπιμοτήτων και υποψηφιοτητων, με β(ο)υλευτικές και δημοτικες βλέψεις, να τρέχουν ως άλλες Φιλιππινέζες, να ικανοποιήσουν τα αιτήματα κυνηγών και άλλων συντεχνιων.

Επίσης, να γνωρίζει οι φιλόζωοι την τεράστια κοροϊδία με τά διοικητικά πρόστιμα των 30.000 παλαιότερα, των 50.000 ευρώ με τον 4745/2020, ότι ΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ (και είναι λογικό να υπάρχει αδυναμία καταβολής τέτοιου ποσού).

Τα διοικητικά πρόστιμα τών 30.000 -50.000, στοχεύουν στην αποφόρτιση του θυμικού των όσων αγανακτούν με τις διαπραττομενες θηριωδίες , αλλά ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ.

Κοροϊδεύουν τον κόσμο .

Κρατος ψυχικά απαίδευτο, γεμάτο κακία και μίσος για τά ζώα, συμπεριφορές συναντωμενες μόνο σε τριτοκοσμικά κράτη. Ενα εξ ‘αυτών είναι και η Ελλαδα.

Κράτος ανεύθυνο, το οποίο κλείνει τα μάτια σε οποίον σταθμεύει σε ράμπες αναπήρων (και το θεωρεί απολύτως φυσιολογικό), έχει μετατρέψει δημόσιους χώρους καί παραλίες σε χωματερές, κακοποιεί βάναυσα τα ζώα και τόσα άλλα στον ατελείωτο κατάλογο “πολιτισμού”, συνιστά πρόκληση να επικαλείται τόν όρο πολιτισμός.

Δυστυχώς, όσοι μπαινοβγαινουν στα αρμόδια υπουργεία και συνεργαζονται με τους δημ(ι)ους και τις αρχές, τραστ και κρατικές ΜΚΟ, απορροιες κομμάτων και πολιτικών παρατάξεων, στελεχωνονται από άτομα των οποίων ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ το πρωτιστο ενδιαφερον ειναι η προσωπική προβολή.

Να σας υπενθυμισουμε τι συνέβη πριν από λίγο καιρό, με το σε διαβούλευση ευρισκομενο τότε κατάπτυστο, οργουελικο νομοσχεδιο “ΑΡΓΟΣ “, όπου γνωστο τραστ της ελληνικής PETA, είχε ξεσηκώσει τον κόσμο ΥΠΕΡ του νομοσχεδίου, μαζί με συγκεκριμένο άτομο του πολιτικο-ζωαφιλικου χώρου, δημοσιογράφο των SS της Νέας Δικτατοριας.

Όταν ο φιλοζωικος κόσμος αντελήφθη την ΚΟΡΟΪΔΙΑ, για να μην τους πάρουν με τις πέτρες, το γυρισαν στο αντάρτικο.

Ήταν πολύ αργά όμως. Το παιχνίδι είχε χαθεί για ακόμα μια φορά, εις βάρος των ζώων.

Υπάρχουν εδώ και δεκαετίες συγκεκριμενα κυκλωματα, τα οποία νεμονται τον φιλοζωικο χώρο και δεν τον αφήνουν να “αναπνεύσει” στην κυριολεξία.

Τα τραστ, οι κρατικές ΜΚΟ και όλο το μιντιακο κατεστημενο της ελληνικής PETA, “εγλυψαν” γνωστή γόνο εφοπλιστικης οικογένειας, προβαλλοντας την ως μεγαλοφιλοζωη, για να δώσει εντολή στο ΥΠΕΣ, ώστε να κινηθούν τα νήματα, για να “σωσουν” τα αδέσποτα στα ναζιστικα κολαστηρια της Σπάρτης, με τη συμμετοχή κτην-ιάτρου Βορείων Προαστίων, που παίρνει τις εργολαβίες από τους περισσότερους δημ(ι)ους της Αττικης και είχε κατηγορηθεί ότι νεκρά αδεσποτα ζώα που τους είχε γίνει ευθανασία, πετάχτηκαν σε κάδο σκουπιδιών στο Κρυονέρι, όπως και για πολλά άλλα εγκλήματα που έχουν αποσιωποιηθει και συγκαλυφθει από το παρακράτος των ΜΚΟ.

Για τα ζώα του Παλαιου Αεροδρομιου, που οι καταγγελίες των φιλόζωων ειναι αγωνιωδεις και τους απαγορεύουν την είσοδο να τα σιτισουν, τον χώρο εκμεταλλεύεται η ΛΑΜΔΑ ΝΤΙΒΕΛΟΠΜΕΝΤ, ιδιοκτησίας της οικογένειας της μεγαλοφιλοζωης γονου εφοπλιστών.

Εκεί γιατί δεν υπήρχε κάποια παρέμβαση??? Ξέχασε μήπως την φιλοζωία???

Πρόκειται για συντελουμενο έγκλημα απο εταιρεια ιδιοκτησίας συγγενούς της.

Υπάρχει πολύ μεγάλη εκμετάλλευση στο ονόματος αγάπης για τα Αδεσποτάκια.

Όλοι οι αγνοι και ανιδιοτελεις φιλόζωοι, παντα μένουν στο περιθώριο, γιατί τα κυκλώματα που λυμαίνονται τον χώρο, συνεπικουρουμενα και απο τα “παραρτήματα ” τους, ΜΚΟ και δημοσιογράφους προαγωγους, παρεμπιδιζουν με καθε τρόπο και μέσο να διαχυθει η Αλήθεια στον κόσμο.

Η βρώμα είναι αδιανόητα μεγάλη και η ανάγκη για αυτοπροβολή όλων αυτών ειναι τετοια, η οποία δεν αφήνει περιθώριο για την παραμικρή ελπίδα σε αυτή την ρημαδοχωρα.

Η πεμπτουσια της υποκρισίας, σε ένα ατελειωτο γαιτανακι προσωπικής προβολής και οικονομικής εκμετάλλευσης!

Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ελπίδα, για αυτά τα φτωχά, ανυπερασπιστα πλάσματα…

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!