22 Απριλίου, 2024

Ενα ολοκληρο πολιτικο παιχνιδι και το θεατρο του παραλογου παιζεται σε βαρος των δεσποζομενων και αδεσποτων ζωων συντροφιας

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
947 Views

Ειχαμε πει απο την αρχη οτι δεν ΤΣΙΡΩΝΟΥΜΕ.

Αφαιρέθηκε απο τον νυν υπουργο η αρμοδιότητα του εχθροζωικου νομοσχεδίου, με τους φιλοζωικους οργανισμους να κανουν τον χαμο με μολις 60.000 ψηφους, εναντι του 1.500.000 ζωοφιλων που διατυμπανιζουν οτι ειμαστε σε ολη τη χωρα.

Ενα ολοκληρο πολιτικο παιχνιδι και το θεατρο του παραλογου παιζεται σε βαρος των δεσποζομενων και αδεσποτων ζωων συντροφιας. Αυτο που σας αποκρυπτουν επιμελλως ειναι η ντιρεκτιβα ζωομνημονιο απο την Ε.Ε., η οποια εκτελειται απο ολη την κομπανια εδω και χρονια, στα πλαισια της μειωσης του πληθυσμου τους, κατι το οποιο γινεται παγκοσμιως με απανθρωπους και φτηνους τροπους οπως οι ευθανασιες και οι φολες, με φασιστικες μεθοδους των SS με τη μασκα της ζωοφιλιας, μεσα στα ναζιστικα δημοτικα κολαστηρια Αουσβιτς και Νταχαου.

Ειναι εντολη να τα ξεπαστρεψουν και απο εκει και περα ο οποιοσδηποτε εκπροσωπος της εκαστοτε κυβερνησης, ειτε αυτος λεγεται υπουργος, ειτε πρωθυπουργος, ειναι υποχρεωμενος να την εκτελεσει. Τοσο απλα.

Οσοι συμπλεουν με ολα τα προαναφερομενα, ηδη μας βρισκουν απεναντι τους. Ολοι οι υπολοιποι, ας ανοιξουν τα ματια τους για να δουν την πραγματικοτητα και να δρασουν και να αντιδρασουν αναλογα.

Σταθειτε εστω για μια φορα και για την τιμη των οπλων στο υψος των περιστασεων και στο πλαι των τετραποδων που δεν εχουν φωνη. Για τους συντροφους… Για τ’ αδερφια μας, ρε γ@μωτο.

Για μια ακόμη φορά, ένα σχέδιο νόμου έγινε χωρίς τη συμμετοχή, τη συμβουλή, τη γνώση, όλων όσοι ασχολούνται εθελοντικά με το θέμα των αδέσποτων ζώων. Με θεωρία και εξιδανίκευση της πραγματικότητας (ικανότητα των Δήμων), χωρίς δεύτερη σκέψη για το πώς ποτέ μπορεί να εφαρμοστεί ένας τέτοιος νόμος (ποιος θα εποπτεύει τους Δήμους), με στρεβλή αντίληψη για τους ιδιοκτήτες ζώων (πλούσιες κυρίες με κανίς), με παντελή άγνοια για το καθημερινό, άλυτο πρόβλημα των αδέσποτων (πόσα δεσποζόμενα, ας πούμε, αφέθηκαν στους δρόμους με την κρίση)…

Το team του κυρίου (λέμε και κανένα αστείο για να περάσει η ώρα) υπουργου, ας κατεβεί λίγο στον δρόμο, ας πάει να περάσει μια μέρα με κάθε φιλοζωο εθελοντη, ας ρωτήσει ποια είναι μέχρι σήμερα η στάση των περισσότερων Δήμων και μετά να κάνει σχέδια. Να βάλει και μερικά αντικειμενικά κριτήρια πριν χαρατσώσει τις τροφές έτσι γενικά, π.χ.: έχεις πληρώσει για ένα σκύλο, ή έχεις υιοθετήσει τρία αδέσποτα και με τι εισόδημα?

Ταμεία Φιλοζωίας! Μας ρώτησε ποτέ πόσα έχουμε δώσει από την τσέπη μας τόσα χρόνια για στειρώσεις και περίθαλψη αδεσπότων? Οταν οι Δημοι παρουν το κεντρικο κοντρολ, σιγα μην διαθεσουν κονδυλια για αδέσποτα, οταν δεν εχουν για τα πελατακια τους, για εργα δρόμων, και αλλα απαραιτητα για την αξιολογηση τους που “φαινονται”… Απλα θα μπλοκαρουν καθε δραση που γινεται με τοσο κοπο εθελοντικα… Κι αν θελουν να κανουν ΚΑΙ Εκεινοι, καλως, αλλα οχι νταβας στο κεφάλι ανθρωπων που δουλέυουν τοσα χρόνια και κανουν έργο…

Τα δυστυχα αδεσποτακια που θα περισυλλεγουν οι δήμοι, βγαζοντας τον μπογια τους σε μορφη ιδιωτικης εταιρειας, ΜΚΟ κοκ, που θα τα πηγαινουν, αφού δεν έχουν χώρους? Θα κάνουν έξοδα για να φτιάξουν κατάλληλα καταφύγια να στειρωσουν να πληρώνουν ανθρώπους να τα ταΐζουν? Απλως θα τα ευθανατωνουν, εκτελωντας την εντολη της Ε.Ε. για την μειωση του πληθυσμου τους με ευθανασιες και φολες πασας μορφης.

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2121950704498426/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!