20 Απριλίου, 2024

Ζωολογικοί κήποι: Οι μόνες φυλακές όπου οι φυλακισμένοι είναι όλοι ΑΘΩΟΙ!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
3.516 Views

Ο ζωολογικός κήπος της Λεμεσού ειναι κάτεργο για τα ζώα. Πολλά ζώα βρήκαν φριχτό θάνατο από την αναισθησία και την ασχετοσύνη των λειτουργών του.

Οπως καταγγελει ο Γιαννης Ραμον:

“Από το κολαστήριο του ζωολογικού κήπου της Λεμεσού, κάτι που ντροπιάζει τους ανθρώπους, την πόλη, τον όποιο πολιτισμό μπορούμε να έχουμε.

Είναι τόσο σπαρακτικό που αρχικά δεν μπορούσα να το δω. Ήδη πολλοί θα το έχουν δει. Πρέπει όμως να το δουν όλοι/ες και να φτάσει παντού γιατί είναι καιρός να σταματήσουμε να κλείνουμε τα μάτια και να αδιαφορούμε μπροστά στον βασανισμό και την αιχμαλωσία αυτών των ζωών.

Τούτο το όμορφο και πανέξυπνο πλάσμα μας δείχνει μέσα στην απελπισία του πως τον σκοτώνει κυριολεκτικά ο εγκλεισμός και η μετατροπή του από μας σε ένα παιχνίδι ψυχαγωγίας και θεάματος για το κοινό.

Μας δείχνει όμως και με τον πιο οδυνηρό τρόπο, ότι έχει ψύχη, έχει συναισθήματα και διανοητική ικανότητα που εμείς δεν μπορούμε να φανταστούμε γιατί το υποτιμούμε και το σκλαβώνουμε για να ικανοποιήσουμε τα δικά μας βίτσια και την ματαιοδοξία μας.

Ας κάνουμε ότι μπορούμε για να ζήσουν λεύτερα”.

Εμεις συμπληρωνουμε και τονιζουμε τα παρακατω:

Οι συμπεριφορες που περιλαμβανουν επαναλαμβανόμενες κινήσεις (σαν κινησεις αυτιστικού ατόμου) παρατηρούνται σε ζώα και ανθρώπους που βιώνουν καταστάσεις έντονου στρες. Ο εγκλεισμός είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα για εμφάνιση τέτοιων συμπεριφορών. Δυστυχώς, αυτό που φαίνεται στο βίντεο μοιάζει έντονα με τέτοια συμπεριφορά.

Μην στηρίζετε αυτή τη βαρβαρότητα. Δεν υπάρχει τιποτα διασκεδαστικό και τίποτα το εκπαιδευτικό. Το μόνο που κάνετε είναι να διδάσκετε στα παιδιά σας πώς να βασανίζουν τα ζώα!

Αγοραστε βιβλια, δειτε ντοκιμαντερ για τα αγρια ζωα αντι να πληρωνετε τους ζωολογικους κηπους. Λιγη ενσυναισθηση…

Τσιρκο και ζωολογικος κήπος. Οι χειροτεροι τοποι επισκεψης και υποτειθεμενης ψυχαγωγιας… Και να πληρωνεις και εισητηριο για να βλεπεις αιχμαλωτες και βασανισμενες ψυχες. Ποση διαστροφη πια???

Όσο πηγαίνετε στους ζωολογικους κήπους, τόσο περισσότερο συμβάλλετε στο μαρτύριο αυτών των ψυχών αλλα και στον αφανισμο τους.

Πρέπει να καταστρέψουμε όλη τη φύση και να μείνουν ζωντανά δείγματα άλλης ζωής μέσα στα κλουβιά μαραζωμενα όπως έχει καταντήσει το ανθρώπινο είδος.

Πληρώνεις την τρέλα, την απελπισία, την απόγνωσή του.
Πληρώνεις για να διδάξεις στο παιδί σου ότι η ελευθερία και η αξιοπρέπεια ενός πλάσματος κοστίζουν όσο ένα εισιτήριο.
Πληρώνεις γιατί μπορείς να κρατάς κάποιον άλλο φυλακισμένο για να διασκεδάσεις ένα, κατά τ’ άλλα, βαρετό κυριακάτικο πρωινό.

Κανένα ζώο μέσα σε κλουβί…
Πρέπει να σταματήσουμε πλέον να τα θεωρούμε κατώτερα ήδη. Είναι απλώς διαφορετικά πλάσματα που μοιραζόμαστε το ίδιο οικοσύστημα δεν έχουμε και δεν θα έπρεπε να έχουμε καμία εξουσία πάνω τους…
Απολύτως καμία!!!

Ξυπνήστε και δράστε!!!

https://www.facebook.com/100007349738046/videos/2329430010645301/

Φωτο: Αρχειου



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!