20 Απριλίου, 2024

Εξαφανίσεις αδέσποτων και παράνομες περισυλλογές “επιθετικων” ζωων από τους δημ(ι)ους-μπογιες σε όλη την ελληνική επικράτεια

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
633 Views

Υπο την προϋπόθεση οτι υπαρχουν συγκεκριμενα ατομα που ανέλαβαν να εκτελέσουν την δοθείσα σε αυτά εντολή μεταφοράς των σκύλων σε άλλες περιοχές, στα βουνά και στα λαγκάδια, σε διαδημοτικα κολαστηρια, θανατορια-κρεματορια για να υποβληθούν σε ευθανασία, πρεπει να κινηθεί η σχετική ποινική και διοικητικη διαδικασία, έτσι ώστε να παρέμβει ο αρμόδιος εισαγγελέας προκειμενου να ασκηθεί η κατα νομο ποινική δίωξη στους υπεύθυνους σε βαθμό κακουργηματος και να επιβληθούν τα αντίστοιχα πρόστιμα, τοσα όσα και ο αριθμός των εξαφανισθεντων σκύλων, ακόμα και γατων.

Όμως, το πρωταρχικό μέλημα κάθε ενδιαφερόμενου φιλοζωου, οργανωμενου και μη, είναι η συλλογή αποδεικτικών στοιχειων, προκειμενου εκ του ασφαλούς να κινουνται οι νόμιμες διαδικασίες, με σκοπό να πληρώνουν οι υπαίτιοι τα επιχειρα της μοχθηρίας τους και να παράδειγματιζονται οι τυχόν άλλοι επίδοξοι δολοφόνοι.

Οι αδεσποτοι σκυλοι και οι γατες πρεπει να έχουν και τον δικηγόρο τους. Εννοουμε τον φιλοζωο δικηγόρο η δικηγόρους, που μετα χαράς θα αναλάμβαναν τέτοιες υποθέσεις.

Αυτους πρεπει να τους εντοπίσουν οι φιλόζωοι πολιτες, μέσα απο τους δικηγορικους συλλόγους, στα πλαίσια της ανάπτυξης μιας αγαστης συνεργασίας μεταξύ τους.

Δεν είναι σωστο να διαπράττονται εγκλήματα σε βαρος των αδέσποτων και να μην γίνονται μεθοδευμενες κινήσεις για την αμειλικτη τιμωρία των δραστών τέτοιου ειδους εγκλημάτων, που τραυματίζουν βάναυσα την ποιότητα της ζωής μας με ενα φορτίο ψυχικής οδύνης και αγανάκτησης τεράστιο.

Τέρμα λοιπον ο μαζοχισμός.

Ναι στην αυστηρή εφαρμογή του νομού, προς την σωστή κατεύθυνση και υπέρ της ευζωιας όλων των ζωων και όχι προς τη γενοκτονια τους απο το παρακρατος και τα τσιράκια του, με τις πλάτες και τις ευλογίες της εκάστοτε κυβέρνησης και ηθική αυτουργο την Ε.Ε.

Ναι στην ηθική ικανοποίηση.

Ναι στην οικονομική ενισχυση, που αυστηρά πρεπει να διατίθεται κάτω υπό έλεγχο στα ζώα και με στοχο την ευζωια των αδέσποτων.

Τα αδέσποτα είμαστε εμείς οι ίδιοι και κάθε πράξη εναντιον τους τσακίζει την προσωπικοτητα μας και μας εξευτελίζει.

Δυνατο στα νομικά Κίνημα Κατά Της Κακοποιησης Των Ζωων, συνιστά εγγύηση στρατηγική για το μέλλον των φίλων μας και αλλαγή του τοπίου άρδην.

Γι’ αυτό στηρίξτε μας με όποιον τρόπο μπορεί ο κάθε ακόλουθος και υποστηρικτής μας.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!