28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
806 Views

Οι δήμ(ι)οι στη χώρα μας, προσπαθώντας να “ικανοποιήσουν” κάποιους αφιλοζωους πολίτες, που ενοχλούνται από την παρουσία αδέσποτων, εφαρμόζουν τις εξής μεθόδους εκκαθάρισης των αδέσποτων:

Είτε τα δηλητηριάζουν (ο οποίος είναι και ο πιο απλός τρόπος, για να ξεμπερδεύουν από αυτά), είτε τα κλείνουν παράνομα σε καταφύγια (όπου τα ζώα ζουν φυλακισμένα σε άθλιες συνήθως συνθήκες, χωρίς καμία ελπίδα να υιοθετηθούν κάποια στιγμή, ή να αφεθούν πάλι ελεύθερα…), είτε τα εξορίζουν σε απομακρυσμένες περιοχές, μακριά από τις πόλεις, (καταδικάζοντάς τα έτσι να πεθάνουν αργά και βασανιστικά από πείνα).

Ειδικότερα σε περιοχές εκτός του ιστου των πόλεων μπορούν να συμβούν τα χειρότερα, σε μη αδειοδοτημενα καταφύγια που ανήκουν σε ΜΚΟ που συνεργάζονται με τους ΔΗΜΙΟΥΣ, όπου παρκάρουν αδέσποτα και δεσποζομενα ζώα επί πληρωμή.

Τα αντιμετωπιζουν δηλαδή ακριβώς σαν σκουπίδια και χειρότερα…

Ποιο πλάσμα πάνω στη γη αξίζει αυτή την μοίρα;;;

Ποια ψυχούλα μπορεί να υποφέρει τόσο πολλά;;;

Τα δίποδα κτήνη, τα ελεεινά παλιοτόμαρα που διαχειρίζονται τα ζωάκια κατ’ αυτόν τον τρόπο, είναι τα πραγματικά βρωμοσκουπιδα.

ΦΟΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΦΟΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΑ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΈΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΣΑΣ.

Μόνο αυτό τους αξιζει.

Φώτο: Τα αδέσποτα του δημ(ι)ου Τοπειρου Ξανθης, πεταμένα στην χωματερή του.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!