27 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
513 Views

Ε, λοιπον εγω αν ημουν λιονταρι, θα εκανα το εξης…

Τον πρωτο που θα εμπαινε μεσα στο κλουβι μου για οποιονδηποτε λογο, θα τον εκανα μια μπουκια. Τον δευτερο, δυο μπουκιες. Τον τριτο και τους επομενους απο αυτον, επειδη θεωρητικα θα ειχα χορτασει την κοιλιτσα μου, θα τους εχωνα μεσα στο κλουβι και θα τους κοιτουσα με ολους τους τροπους που κοιτουσαν εκεινοι εμενα, οταν ημουν μεσα. Αλλους με περιεργεια, αλλους με θαυμασμο… Γιατι οπως και να το κανουμε ειμαι πολυ ομορφο ζωο!… Αλλους με δεος και αλλους σαν θηραμα… Ποτε ομως με αγαπη.

Γιατι απο αυτους που με εφτασαν εως τη φυλακιση και οσους ερχονται να με δουν, δεν με αγαπησε κανεις, ουτε μου φερθηκε οπως μου αξιζε και οπως αξιζει σε καθε αγριο ζωο, που δεν ζει στο φυσικο του περιβαλλον.

Το καταλαβατε ασημαντα ανθρωπακια???

Παρτε κανενα γατακι αγκαλια, για να εχετε την αισθηση του αιλουροειδους και εμενα παρατηστε με στην ησυχια μου. Αλλα και με το γατακι ακομα, μην εξασφαλιιζεστε ποτε. Ανα πασα στιγμη μπορει να επαναστατησει και μετα… οποιος γελαει τελευταιος, γελαει καλυτερα… Και ολες οι γατες του κοσμου ιδιες ειναι… Μικρες… Μεγαλες… Με τα ιδια ακριβως ενστικτα.

Γιναμε κατανοητοι??? Στα ματια τα δικα σας δεν ξερω πως φανταζω εγω. Στα ματια τα δικα μου ομως,, εσεις φανταζετε σαν ψοφια εντομα… Με οση αξια μπορει να εχει αυτο… Και επειδη σε αυτη τη ζωη ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει, μπειτε και εσεις λιγο μεσα απο τα καγκελα, για να δειτε πως ειναι να βιωνεις κατι τετοιο και να αποτελεις αντικειμενο θαυμασμου, περιεργειας, η ακομα και εκμεταλλευσης καποιου και μετα τα συζηταμε…

Απαιτουμε οτι μας αξιζει και οχι οτι θελετε εσεις να μας επιβαλλετε. Στις… ΓΑΤΕΣ, ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ… ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ……………….

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/904291856264323/

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!