22 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
624 Views

Χωρις νερο δεν υπαρχει ζωη στη γη. Το νερο ειναι ο θεμελιος λιθος καθε κινησης και αντιδρασης ολων των ζωντανων οργανισμων του πλανητη μας.

Τα ζωα υποβαλλονται σε ιδιαιτερη δοκιμασια καθως χανουν υγρα, σχεδον παντα και μεσω της εφιδρωσης απο το δερμα και τους αεραγωγους.

Οσο η θερμογρασια αυξανει, τοσο πιο εντατικη καθισταται και η εφιδρωση. Ωστοσο τα ζωα αντικαθιστουν τα υγρα που χανουν πινοντας νερο και τρωγοντας τροφες με υψηλη περιεκτοκοτητα σε νερο.

Τα περισσοτερα, οταν υπερθερμαινονται, υποκεινται σε ακομα μεγαλυτερη απωλεια υγρων, αφου χρησιμοποιουν το λαχανιασμα η τον ιδρωτα για να δροσιστουν.

Αν υποφερουμε εμεις απο τις ζεστες… σκεφτειτε τι τραβανε τα αδεσποτα που δεν μπορουν να βρουν ουτε νερακι… Γι’ αυτο βγαλτε εξω απο το σπιτι σας μπωλακια με νερο να τα ανακουφισουμε λιγο… Να μην τα θυμομαστε και μας πιανει η ευαισθησια μας μονο μια φορα τον χρονο, την Παγκοσμια Ημερα των Ζωων…

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/904284772931698/

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!