29 Μαρτίου, 2024

Ευγενικη υπενθυμιση! Οι ζωολογικοι κηποι δεν εχουν καμια διδακτικη αξια! Η διατηρηση των ζωων σε κλουβια ειναι απανθρωπη και λαθος στον πυρηνα της!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
254 Views

Πριν δυο χρόνια μας το επιβεβαίωσαν, σκοτώντας ένα άγριο ζώο που τόλμησε να προσπαθήσει να επιστρέψει στη φύση του. Την ελευθερία!

Ντροπή και αίσχος για το ανθρώπινο είδος αποτελούν οι απανταχού ζωολογικοί κήποι.

Γονείς… Δεν είναι διδακτικό για τα παιδιά να βλέπουν τα άγρια ζώα σε κλουβιά και σε πισίνες.

Διδακτικό είναι να τους εξηγούμε ότι όλα τα πλάσματα στον κόσμο δικαιούνται να ζουν σε συνθηκες ελευθερίας και αρμονίας με τα ένστικτα τους, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα τα δούμε ποτέ από κοντά!

Υπάρχει μεγάλη συζήτηση σχετικά με την αιχμαλωσία των ζώων στους ζωολογικούς κήπους και πρέπει να συμφωνήσουμε ότι η διατήρηση των ζώων σε κλουβιά είναι απάνθρωπη και λάθος στον πυρήνα της.

Δεν μπορούμε να θεωρήσουμε τους εαυτούς μας ως σημαντικά και εξελιγμένα πρωτεύοντα θηλαστικά και νοήμονα όντα που όλα τα ζώα (και γενικότερα όλη η φύση) πρέπει να εξυπηρετήσουν τις επιθυμίες μας.

Εμείς, πραγματικά στερούμε τα άλλα ζωντανά όντα του φυσικού τους οικοτόπου και της ελευθερίας τους, τα φυλακίζουμε και τα ταπεινώνουμε μόνο για διασκέδαση.

Ένας ζωολογικός κήπος στην Κίνα αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή και βρήκε έναν ενδιαφέροντα τρόπο να δώσει στους ανθρώπους την ευκαιρία να περάσουν χρόνο με τα ζώα, χωρίς να τα τοποθετήσουν στο κλουβί.

Ο ζωολογικός κήπος Lehe Ledu Wildlife επιτρέπει σε είδη της άγριας φύσης να περπατούν ελεύθερα και αντ ‘αυτού, επιτρέπει στους επισκέπτες να εισέλθουν στα κλουβιά.

Στην φωτό βλέπουμε επισκέπτες του ζωολογικού κήπου την ώρα που βρίσκονται μέσα σε ένα κλουβί από συρματόπλεγμα και προσφέρουν φαγητό σε λιοντάρια και τίγρεις μέσα από ένα μικρό άνοιγμα, καθώς τα άγρια ζώα πηδούν πάνω στο κλουβι για να βρουν τροφή.

Φυσικά, χρησιμοποιούν τριπλάσιες εκτάσεις από κοινούς ζωολογικούς κήπους, αλλά κινούνται οι επισκέπτες ωχούμενοι!

Θελεις να δεις τα ζώα της άγριας ζωής?

Κλειδωσε τον εαυτό σου σε κλουβι, να εισαι ασφαλης!!!

Θεληση να υπάρχει και η ελευθερία των ειδων θα ειναι γεγονός!

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!