28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
300 Views

Οποιος δεν εξαρταται απο κανεναν, εχει πολυ καλες σχεσεις με την αληθεια…

Σαν κινημα και μεσα απο αυτη τη σελιδα, αποφασισαμε να λεμε ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, η τελος παντων αυτα που εμεις θεωρουμε αληθινα, μεσα στο χωρο που κινουμαστε, το ζωοφιλικο και ενω εχουμε πει πολλες φορες οτι η ταμπελα του ζωοφιλου δεν μας ειναι απαραιτητη.

Αγαπαμε τα ζωα… Αγαπαμε τη ζωη… Αγαπαμε το καθαρο περιβαλλον… Και πανω απο ολα αγαπαμε οτιδηποτε ειναι πραγματικο και συμβιωνει μαζι μας.

Προτιμησαμε να ειμαστε ανεξαρτητοι, απο οποιαδηποτε επιρροη και εκτος συστηματος, για να μπορουμε να εχουμε καλη κριση των πραγματων.

Ειμαστε αποστασιοποιημενοι απο οτιδηποτε κανει το χωρο μας χειροτερο και απο οτιδηποτε δεν τον κανει να προοδευει.

Δεν εχουμε κανενα συμφερον, ουτε ποτε ζητησαμε απο κανεναν τιποτα και οτι κανουμε, το κανουμε με προσωπικα μας εξοδα και με ιδιωτικη πρωτοβουλια…

… Και ουτε προκειται να ζητησουμε, γιατι δεν θελουμε να χρωσταμε χαρες σε κανενα, πραμα που θα μπορουσε να βαλει φρενο σε οσα θελουμε να πουμε και να κανουμε…

… Και βεβαια, για να μην θεωρηθουμε εντελως ισοπεδωτικοι, πολλες φορες εχουμε στηριξει προσπαθειες και ανθρωπους που θεωρησαμε οτι κατι καλο θα μπορουσε να βγει απο αυτο και πολλες φορες απογοητευτηκαμε κιολας, γιατι τα πραγματα δεν ηταν ετσι οπως εμεις τα υπολογιζαμε. Επομενως στο μελλον θα ειμαστε πιο προσεκτικοι και πιο καχυποπτοι.

Οτι στραβο βλεπουμε, θα το λεμε και οτι καλο βλεπουμε, επισης θα το λεμε.

Ετσι, για να ειμαστε δικαιοι με τις κινησεις μας απεναντι σε ολους. Δεν θελουμε να αδικησουμε κανεναν και πολυ περισσοτερο τα ζωα.

Επομενως με πρωτη σκεψη αυτα, θα ειναι η καλη, η κακη η κριτικη μας.

Οτι γινεται, γινεται για να μπορεσει ο κοσμος να δει τα πραγματα και με αλλο ματι. Το τι θα καταλαβει απο ολα αυτα, ειναι θεμα της κρισης του και της λογικης του.

Θελουμε να δουλεψει καλα το μυαλο ολων μας. Γι’ αυτο μας βλεπετε και κανουμε προσπαθεια τοσο καιρο να πουμε καποια πραγματα.

Θα αγωνιζομαστε και μπορειτε να δωσετε εμπιστοσυνη στα λεγομενα μας, γιατι δεν εχουμε κανενα συμφερον να ξεγελασουμε κανεναν.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Χωρις φαινομενα που ριχνουν το επιπεδο εντελως και κατ’ επεκταση δεν εξασφαλιζουν καλες συνθηκες για καθε εμβυο ον που συγκατοικει μαζι μας σε αυτον τον πλανητη, τη ΜΑΝΑ ΓΗ.

Η ψευτοκουλτουρα του μοντερνου ζωοφιλου δεν μας αγγιζει καθολου. Γιατι οταν αγαπας κατι, το σεβεσαι και το εκτιμας… Και ειναι πολυτιμο για σενα.

Αυτο ειναι το αυτονοητο και δεν ειναι απορροια καμιας κουλτουρας.

Φαινεται πως ο δικος μας προσωπικος πολιτισμος, περικλυει αλλες εννοιες… Και καμια ψευτοκουλτουρα δεν μπορει να το αναιρεσει αυτο.-

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!