26 Απριλίου, 2024

Η αντίδραση ενός γάτου που βλέπει σε βίντεο την κηδεμονα του που δεν βρισκεται πια στη ζωη.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
693 Views

Παρόλο που πρόσφατα δημοσιεύτηκε έρευνα που υποστηρίζει ότι οι γάτες αν μπορούσαν θα σκότωναν τους κηδεμονες τους, συγκινητικό βίντεο δείχνει την αντίδραση μιας γάτας που βλέπει σε βίντεο την κηδεμονα της που εφυγε απο τη ζωη.
Η έρευνα από το πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, αναφέρει ότι οι γάτες δεν κάνουν κακό στους κηδεμονες τους λόγω του μεγέθους τους.
Ότι δηλαδή, αν ήταν μεγαλύτερες και ψηλότερες θα προσπαθούσαν να τους «ξεφορτωθούν».
Η ερευνητές εξηγούν, ότι οι γάτες οι γάτες έχουν την αίσθηση της κυριαρχίας και της παρόρμησης.
Η νευρωτική συμπεριφορά τους, που φαίνεται από την διάθεση για επίθεση σε χέρια, έπιπλα, ή άλλα κατοικίδια είναι ιδιότητα που έχουν και άλλα αιλουροειδή.
Λεοπαρδάλεις, λιοντάρια, αγριόγατες, μοιράζονται τα ίδια χαρακτηριστικά με την οικόσιτη γάτα. Το ένστικτο της επίθεσης παραμένει.
Όμως, η κατοικίδια γάτα έχει ανάγκη τον άνθρωπο για να την ταΐσει, κάτι που δεν ισχύει στα άγρια ζώα.

Αντίθετα με την έρευνα, το βίντεο που αναρτήθηκε και δείχνει την αντίδραση ενός γάτου όταν βλέπει την κηδεμονα του που έχει φυγει απο τη ζωη, είναι τουλάχιστον συγκινητικό.
Ο γάτος, παρατηρεί την οθόνη του κινητού και στη συνέχει τρίβεται σαν να θέλει να ακουμπήσει την κηδεμονα του.

http://www.valueforlife.gr/video/i-antidrasi-enos-gatoy-poy-vlepei-se-vinteo-tin-idioktitria-toy-poy-den-zei-pia-vinteo/

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!