27 Απριλίου, 2024

Η βίαιη σύλληψη των αδέσποτων ζώων, η βίαιη, μαζικη στείρωσή τους με τη μέθοδο της ναζιστικής ευγονικης και ο βίαιος εγκλεισμός τους στα ναζιστικά ”φιλοζωικά” κλουβιά των στρατοπέδων συγκέντρωσης Νταχάου και Άουσβιτς, είναι υπέρτατη κακοποίηση… Και κυρίως: Είναι στέρηση της ελευθερίας τους!!!

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
108 Views

Παιδεία και εξαναγκασμός είναι πράγματα ασυμβίβαστα μεταξύ τους…

Αυτό το ναζιστικό κράτος, που αδερφή του έχει τη βία, δεν ενδιαφέρεται ούτε για το καλό των ζώων, ανθρώπινων ή μη, ούτε για την προστασία του περιβάλλοντος, παρά για την διασφάλιση συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων.

Ο κατάπτυστος και αντισυνταγματικος “ΑΡΓΟΣ”, που προβλέπει την εξάλειψη των αδέσποτων ζώων, την υποχρεωτική στείρωση κτλ., ηρθε να εξυπηρετήσει τα οικονομικά συμφέροντα των κρατικών ΜΚΟ, επιχειρήσεων εκτροφής, αναπαραγωγής και πώλησης των ζώων συντροφιάς. Είναι μια τεράστια μπίζνα.

Η βίαιη σύλληψη των αδέσποτων ζώων, η βίαιη, μαζική στείρωσή τους με τη μέθοδο της ναζιστικής ευγονικης και ο βίαιος εγκλεισμός τους στα ναζιστικα ”φιλοζωικά” κλουβιά των στρατοπέδων συγκέντρωσης ζώων Νταχάου και Αουσβιτς, είναι υπέρτατη κακοποίηση… Και κυρίως: Ειναι στέρηση της ελευθερίας τους και των δικαιωμάτων ευζωίας τους.

Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να παρεμβαίνουμε ως θεοί, στο όνομα δήθεν της υγείας και της ασφάλειας των αφιλοζωων διποδων και να εξοντωνουμε μαζικά με ευθανασιες τα ζώα συντροφιάς.

Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να στερούμε από τα ζώα την ελευθερία τους. Τα επιχειρήματα υπέρ της ευθανασίας της αδεσποτης και δεσποζόμενης ζωής και του εγκλεισμού, είναι άκρως επικίνδυνα.

Γιατί συχνά τη θέση του ζώου την καταλαμβάνει ο άνθρωπος.

Ελεύθερος σημαίνει να ζεις αδέσποτος, δηλαδή χωρίς δεσπότη, χωρίς αφέντη πάνω απ’το κεφάλι σου.

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή!!!

Λευτεριά σε όσους είναι στα κλουβιά!!! Προστατέψτε τα ζώα σαν ΛΕΥΚΟΙ ΘΕΟΙ!!!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!