26 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
794 Views

Δείτε πως συμπεριφέρονται στα γαϊδουράκια στη Σαντορίνη…

Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, είναι αποτρόπαιο και εξοργιστικό. Δείχνει τον κατοχο των περίφημων γαιδάρων της Σαντορίνης να προσπαθεί να κατέβει και να ελιχθεί με 3 γαιδουράκια μέσα σε σοκάκι του νησιού.

Το πρώτο γαιδουράκι δεν ακολουθεί τις εντολές του και ο ιδιοκτήτης που κρατάει μια μακριά ράβδο, ξεσπάει επάνω του. Χτυπάει με μανία το ζωντανό στη μουσούδα. Απανωτά ραπίσματα με μίσος. Το καταπονημένο ζώο μέσα στο λιοπύρι αναγκάζεται να ακολουθήσει τις εντολές του αφεντικού του και να περάσει από κάποια συγκεκριμένα σκαλοπάτια μέσα από το σοκάκι.

Έπρεπε το δυστυχο αυτο πλασμα, να του δώσει μια κλωτσια, να μην ξανα σηκωθεί το κάθαρμα. Πρέπει ο νομος να μετατραπει σε κακουργημα και οι ποινες να ειναι μη εξαγορασιμες, με φυλάκιση των δραστων. Να δούμε τους νταήδες, αν θα το ξανακανουν.

Το βιντεο ειναι τραβηγμενο το 2017 απο ξενο τουριστα, ο οποιος μαζι με καποιον αλλο προσπαθησαν να σταματησουν το δραστη, αλλα εκεινος τους διεφυγε. Εχουν ηδη κινηθει διαδικασιες και το υλικο εχει κατετεθει στον εισαγγελεα Συρου, ετσι ωστε η αστυνομια να εντοπισει τον δραστη στη Σαντορινη.

Άνθρωπος το χειρότερο τέρας πάνω στον πλανήτη. Όλα για το χρήμα. Ντροπή…

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/videos/2249821418378020/

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!