29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
339 Views

Αποχαιρετουμε τον παμμεγιστο Βαγγέλη, με βαθύτατη θλίψη. Χάθηκε ένα τεράστιο μυαλό, οχι μόνο στη μουσική, αλλά σε όλους τους τομεις των τεχνών! Απειρα ευχαριστώ για ότι μας προσεφερες, θα είναι λίγα!

Ο σπουδαιοτερος και πιο ταλαντούχος μουσικός που εμφανίστηκε τα τελευταία 100 χρόνια σε αυτό τον πλανήτη, έφυγε αθόρυβα, όπως ακριβώς έζησε, καθώς το έργο του ήταν τόσο Τεράστιο και καλλιτεχνικά Εκκωφαντικό, που δεν υπήρχε λόγος να μιλάει ο ίδιος για αυτό.

Έφυγε ο Βαγγελης Παπαθανασίου, η απλά Vangelis. Έφυγε και η μουσική δεν θα ακουστεί ποτέ ξανά το ίδιο. Στην Ελλάδα δεν αναγνωριστηκε η πραγματική του αξία. Καλό του ταξιδι στο Αιώνιο Φως! Αθάνατος!!!

Ένας πραγματικός διεθνής, πέρασε από αυτό τον πλανήτη και άφησε πίσω του αστεροσκονη για δέκα ζωές!

Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου περνά στο πάνθεον της ιστορίας. Μας έκανε γνωστούς στα πέρατα του πλανήτη. Να αναγνωρίσει το κράτος την τεράστια προσφορά του στην ελληνική και παγκόσμια μουσική!

Έφυγες και εσύ, κορυφαίε Βαγγέλη και όλο φτωχαινουμε! Τιμησες τόσο τη χώρα μας με τις υπέροχες, πρωτοποριακες, εξαιρετικά ευφυείς και ενορχηστρικα άψογες μελωδιες-μυθωδιες σου! Ως μουσικός, πραγματικά θρυλικός και αναντικαταστατος! Απέραντη θλίψη! Είμαι σίγουρη ότι το Φως του Απόλλωνα σε σκεπάζει με Γαλήνη!!!

Καλό σου ταξίδι, Ψηλά, στο Άπειρο, που ήδη εν’ ζωή με την Μουσική σου είχες κατακτήσει, Vangelis!!! Από τους Δρόμους της Φωτιάς, στην Μυθωδια του Σύμπαντος και στο Απεραντο Γαλάζιο του Γαλαξια! Σε ευχαριστούμε ταπεινά και αληθινά!!!

Για το ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ριτσα Ανεστοπουλου

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!