24 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
417 Views

“Θα ερθει η εποχη που ανθρωποι οπως εγω θα κοιταξουν την δολοφονια των ζωων οπως τωρα κοιτανε την δολοφονια ανθρωπων”. – Λεοναρντο ντα Βιντσι

Καλο θα ηταν ομως να μπει ενα φρενο, γιατι το κακο εχει παραγινει. Ποσα τετοια ματακια κρυφοκοιταζουν, πισω απο τα συρματα ενος ασυλου και πισω απο τα καγκελα κλουβιων, προσμενοντας και επιθυμοντας την ελευθερια τους… Ενα χαδι… Μια ζεστη αγκαλια…

Ολη αυτη λοιπον η κακοδιαχειριση του κρατους και κατ’ επεκταση των φορεων, φυλακιζει ελευθερα ζωα και ανθρωπους, στα δικα της γραναζια.

Μακαρι να ερθει καποια στιγμη, που πισω απο τα συρματα θα ειναι καποιοι που πρεπει και ελευθεροι αυτοι που δεν πρεπει. Ο εγκλεισμος των ζωων σε νεοναζιστικες φυλακες συγκεντρωσης και σε ασυλα, ειναι οτι χειροτερο μπορει να συμβει σε ενα ζωο.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… Απλα, ΚΑΝΕΙΣ ομως δεν μιλαει γι’ αυτο. ΚΑΝΕΙΣ δεν ασχολειται με αυτο… Αλλα και ν’ ασχοληθει, πολυ φοβομαστε οτι οσοι προσπαθησουν να κανουν τους σωτηρες, τοσο χειροτερα γι’ αυτα τα ζωα.

Σε αυτον τον τοπο, κινδυνευεις πιο πολυ απ’ αυτους που θελουν να σε σωσουν, παρα απ’ οτιδηποτε αλλο.-

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/966570360036472

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!