16 Οκτωβρίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
48 Views

Με άλλα λόγια, οι κύριοι αυτοί εννοουν:

“Μην παραπονιέστε και θλιβεστε που τα δάση μας γίνονται στάχτη.

Να χαιρεστε και να χειροκροτατε, που ειναι άχρηστα “.

Αποφάσισαν ότι το χρήμα υπερτερεί του αέρα που αναπνέουμε εμείς και τα ζώα…

ΟΣΟΙ ΘΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΔΑΣΗ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΩΝ ΠΕΤΣΩΜΕΝΩΝ ΜΙΝΤΙΑ..ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΠΘΠ ΚΑΙ ΤΟ ΖΑΒΟ Νο 2 ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ, ΤΑ ΔΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ…

ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ…

…ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΑ…

ΟΧΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ…

ΓΚΕΓΚΕ ΛΑΜΟΓΙΑ;;;

Στα μέρη που κάηκαν στην Κορινθία και όχι μονο, σε λίγες μέρες, ή λίγες εβδομάδες, θα αφιχθούν για τοποθέτηση “υπεροχες” ανεμογεννήτριες.

Άν οι ντόπιοι δεν αντιδράσουν, εάν δεν υπάρξει ενεργός ακτιβισμος, για να αποτρέψουν την τοποθέτηση των μεταλλικών τεράτων, θα είναι άξιοι της μοίρας τους…

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!